yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer

    içerik listesi

    henüz içerik eklenmemiş.

    4.0
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • linki kopyala
    • şikayet et
    • girdiler (13)
    • oylar (1)
    • medya (2)

    13. Chanel coco mademoiselle e benzettiğim parfümdür. Paçuliyi baskın olarak hissettiğim hafif tatlı bir koku. Her kokladığımda nedense zihnimde bir gelin canlanıyor, bu yüzden gelin parfümü dediğim bir koku. 

    18 haziran 2019 22:43

    12. elime cherie edt versiyonu geçen tatlı ve güzel koku. kış için edp düşünebilirim yıllar önce deneyip çok beğenmiştim ama reformüle edildiğini öğrendim. öncelikli olarak 2005 versiyonunu, o yoksa 2011 versiyonunu yani isminde cherie geçen versiyonları aradığım parfüm. elinde olup elden çıkarmayı düşünen süslüleri mesaj kutuma bekliyorum:) 

    29 temmuz 2018 15:18 29 temmuz 2018 15:19

    11. o kadar kalıcıdır ki sevgilimin yastığına sinerek bütün gece yastığı koklayarak uyudum demesini sağlamıştır.

    26 haziran 2018 15:20


    10. En sevdiğim parfüm hazır herkes de keşfetmemişken tadından yenmez

    16 eylül 2017 00:20

    9. sürekli değiştirilmiş, reformüle edile edile kokteyle dönmüş garibim parfüm. 2005 yılında ilk kez piyasaya sürüldüğünde karamel, mısır patlağı, çile, vişne, ananas gibi cıvıl cıvıl tatlı notalar varken 2011 yılında hem şekli şemali, hem içeriği değiştirildi. içinde tatlı sadece çilek notası kaldı, gerisi çiçek kokularıyla hafifletildi. çok pahalı olduğu için en ufak boyunu satın alabilmiştim, hala meyveli, hafif şekerli ve tam genç kızlar içindi. sonra John Galliano'nun skandala karışması nedeniyle bir anda dior'dan uzaklaştırılması sonucu ondan kalan tüm izler yok edilmeye başlandı. tasarladığı bu parfümün adı "miss dior" olarak değiştirildi, içindeki tüm tatlı notalar çıkarılıp yalnız çiçek kokuları bırakıldı; bir daha da miss dior cherie'mi bulamadım. dolayısıyla bugün satılan miss dior ile miss dior cherie uzaktan akrabalık ilişkisi dışında benzeşmiyor.

    29 kasım 2016 14:08 29 kasım 2016 14:12

    8. Önceden si kullanmış bünyeme ilaç gibi gelen capcanlı koku.

    28 kasım 2015 20:17

    7. en sevdiğim parfümüm. aslında tatlı şekersi tam bi "girly girl" parfümü ama içinde meyvemsilik de barındırdığı için bayağı ağır durmuyor bence. bana hep vişneli kirazlı şekerleri hatırlatıyor. çok zarif ve şık bi parfüm. bence genç kızlar da kullanabilir, hafif ve tatlı kokuları seven olgun kadınlar da. gündüz kullanıma uygun. ben bu parfümü genelde bahar aylarında kullanmayı seviyorum. yaz için de olabilir ama yazın tercihim bundan daha fresh daha az tatlı kokulardan yana. cherie olanı artık hiç bi yerde bulunmuyor, hep miss dior satılıyor artık. cherie versiyonunu da bayağı bi zaman önce kıbrıs'tan almıştım hala onu kullanıyorum. dior neden değiştirdi ki bu parfümü şimdi durup dururken onu hiç anlayamıyorum yani. gerçi miss dior'u a seviyorum bu bitince onu da alırım ama cherie gibi olamaz.

    22 ekim 2015 13:53 ed.25 ekim 2015 11:38


    6. uzun aramalar sonucunda 2010 üretimini bulduğum ve şimdi de bitecek diye kullanmaya kıyamadığım, yıllardır kendimle bütünleştiğini düşündüğüm parfüm. malesef ki şuanda üretilen (gbkz: miss dior)ların formülü aynı olmadığı için (gizlinot: bence eski üretimleri kadar eşsiz değil) resmen burnumda tütüyordu o çileğimsi, karamelimsi ve mısır patlağımsı kokusu.

    hiç anlamıyorum neden her sene değiştiriyorlar formülünü.

    9 haziran 2015 15:16

    5. "Portakal esansı, gardenya ahengi ve beyaz misk notalarından oluşan koku taze, ışıl ışıl tensel, genç veya kendini genç hisseden mutlu ve hayat dolu kadınların parfümü." Miss dior cherie'den çok daha hafif, tanımında olduğu gibi ışıl ışıl bir koku. Yaz için daha uygun gibi gözükse de, Ben kışın da seviyorum. Koku dediğin insanı mutlu etmeli, enerjisini yükseltmeli, bu da benim için tam da öyle bir parfüm. Tek sorun kalıcılıkla ilgili, yenilemek gerekiyor.

    22 kasım 2014 19:29 22 kasım 2014 19:34

    4. 7 senedir kullandığım parfümüm. şişesine bayıldığım. bazen kokusu ağır geliyor, sıkılıyorum ama o kadar alışmışım ki farklı bir parfüm denemeye çekiniyorum. bir de itiraf ediyorum: etrafımdaki insanların alışıp bu kokuyu benimle özdeşleştirmesi hoşuma gidiyor :)

    9 eylül 2014 09:30