1. Evet yeni bir baslikla karsinizdayim. Nars’in yanilmiyorsam 2025 yazi icin cikardigi dort ayri tonda satisa sunulan paleti. Bir Highlighter, iki allik bir bronzer iceriyor. Fiyati 3600 lira civarinda ama deger mi?Bence kesinlikle deger. Hadi nedenlerini konusalim.
Simdi bu palet dort ayri renkten yani bana gore dort ayri urunden olusan bir palet. Gramajlari da oldukca yeterli. Benim gibi palet sevmeyen biri icin bile mukemmel olusturulmus/dusunulmus bir urun diyebilirim. Kompakt , ideal boyutta yani tam bir cantaya at cik paleti olmus kendisi. Yanina bir firca atmaniz yeterli. Fiyat yuksek gibi gelse de hem urun kalitesi acisindan , hem de dort urune vereceginiz paradan tasarruf ettirdiginden, bonus olarak benim gibi disarida makyaj tazelemeyi sevenler icin otuz tane urunu ayni anda tasima zorunlulugunu tamamen bitirmesinden dolayi hakediyor. Sadece bu palet ve fondoten , kapatici ile tum yuz makyaj ihtiyacinizi karsilayabilirsiniz neredeyse. Seyahatlerde cok kullanisli olacaktir.
Bir diger avantaji gereksiz veya begenmedigim kullanmadigim hicbir urun veya renk icermiyor ki paletlerde en sinirlendigim sey bir iki rengi secip bitirip koskoca urunun cop olusudur. Paletlere bu sebepten mesafeli yaklasirdim bu urune kadar. Benim gibi surekli renklerle oynamayan, klasik makyajlar yapan biriyseniz renkleri acisindan cok yerinde bir palet olmus. Dort ton arasinda secim yapabilmeniz de cabasi.Renkleri karistirdiginizda da hos sonuclar cikiyor cunku benzer renkler tasarlanarak olusturulmus zaten, hazir bir makyaj kombini olarak aliyorsunuz, size sadece giymesi kaliyor diyebilirim. Pigmentasyonlari cok yeterli, her nars urunu gibi abartisiz ama hos hissettiriyor, nazik davranirsaniz palyacoya cevirmez .
Bugday hatta bazen orta koyuya kacan bir bugday olarak bilerek mavi kapakli olan light rengini sectim cunku pratik makyajlari seviyorum , elimin ayari kacarsa camur gibi duran urunleri kullanamiyorum. Unutmadan aynasi da mevcut tam olarak at cik. Gormeden aldigim icin Highlighter’inin gunluk olmayacagindan korkmustum cunku simli aydinlatici hic sevmem, tercihjm her zaman sedefliden yanadir. Gozeneklerimi vurgulamayan hafif simli bir renkle karsilastim bunu da ayrica sevdim. Beni ayrica bronzer , allik, highlighter vs tasima zorunlulugundan kurtardigi icin minnettarim kendisine.cogu zaman stick yada pudra bir fondoten, kapatici, ruj , minik bir firca ve bunu atip cikiyorum disari. Asla cantada agirlik hissettirmiyor ki ben kucuk canta insaniyim.acayip yer acti. Cok nice!
Light rengi icin icerdigi renkler ve swatch’lara internetten bakabilirsiniz. Arkasinda soyle belirtilmis; thrill, bad behavior, ophelia, laguna 01. Pembe, acik-orta bronz, golden bir palet gibi dusunun. Medium rengi de cok hos ama o daha cok coral alt tonlu geldiginden ve bronzer cahili oldugum icin elimin ayarina guvenemedigimden bunu sectim ben ama esmerler icin o da cok basarili. Laguna 02 yada 03 numarasi iceriyor olmasi lazim ama hatirlamiyorum acikcasi. Diger renkleri bence cok esmerler veya profesyoneller icin uygun olabilir yada kontur yapiyorsaniz isinize yarayabilir. Ben tercih edecek kadar becerikli degilim malesef. En dogrusu gorup almak tabiki ama kor alis yapacaklar icin bilgilendirme olsun istedim.
Sonuc; Butcenizi zorlamayacaksa kesinlikle alin derim, bu palet son damlasina kadar kullanilir, bitirilir ve ziyan edilmez. Hayatimda ilk defa bana bir yuz paleti aldirdi, fikrimi biraz degistirdi diyebilirim. Tek kapakta bir suru urun muthis fikir olabiliyormus. Bu urunun tasima kolayligindan influence olarak make up forever ‘in harmony isimli allik, kapatici, krem fondoten, krem kontur/bronzer iceren paletinide aldim. Onun hakkinda daha sonra yazacagim.
naberbeniyi