tam bir f/p markası, denediğim herhangi bir ürünün hiç bir faydasını görmediysem de en azından zararını da görmemişimdir, hiç bir ürünü yüzümde irite, sivilce ya da alerjiye sebep olmadı, haa para verdiğim halde faydasını da göremediğim ürünleri de vardır, ama denemeden bilemeyiz tabii
tam bir fiyat performans markası. gerçekten birçok ürünü iyi
cruelty-free olsa da vegan olmayan markadır.
Raflarda çok cafcaflı duran ürünleri var. Paketleme, fiyat harika. Bazı ürünleri cruelty free ve vegan. Fakat ben Rossmann'dan 2015 yılından beri alışveriş yapıyorum ancak cilde hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum. Eğer Rossmann'da uyguna bulabileceğiniz etkili bir ürün istiyorsanız, çay ağacı yağını öneririm.
sanırım f/p alanında bu kadar başarılı olan başka marka yoktur. vegan içerikli olması da cabası. ben kremlerde hep vegan içerikli olanı alıyorum; aslında şampuandan saç kremine her şeyi öyle almaya başladım ama bu markanın bende yeri ayrı. şöyle söylemem gerekiyor; size vegan içeriği ulaşılabilir kılıyor. öğrencisi de alabiliyor, ev hanımı da. derma-e'yi de bu konuda çok beğeniyorum ama onun fiyatları daha üst. şimdi diyeceksiniz ki ucuz kesin kötüdür kremleri falan. gerçekten sadece kremle çizgilerinizden kurtulacağınıza falan inanmayın diyeceğim en başta ben de size. çünkü estee de alsanız isana da alsanız sadece süreci yavaşlatıyorsunuz. ben derma-e bağımlısı biri olarak derma-e den çok da farkı yoktur benim gözümde. darphin ve derma e yerine denenebilir. darphini de çok severim ama gerçekten bir çok krem mucize yaratmıyor, ama bizi mucize yarattığına inandırıyorlar. 1000 tlyi bir kreme verince 10 yaş gençleşeceğimizi düşünmemizi istiyorlar. estetik yaptırmadıkça bu imkansız. ben isana da kullanıyorum derma-e de darphin'de. hepsinin iyi ürünleri de var kötü ürünleri de fakat hiçbiri bize vaadettiklerini sunmuyor. bu sebeple isana'nın ürünlerini deneyin inanın çok para verdiğiniz kremlerden bir farkı yok. cildinize uygun olanı seçerseniz iyi geldiğini göreceksiniz.
serum, ampul vb ciltbakım ürünlerini hiç başarılı bulmadığım marka. deneyimlerim bana ucuzdur vardır illeti dedirtti doğrusu. cildim kuru, bunun deneyimime etkisi var mıdır bilemiyorum.
Şampuanları asla köpürmüyor, güzel kokmuyor. Saçımı kurutup tutam tutam döktü. Hiç tavsiye etmiyorum.
kesinlikle dudak balmlarını denemenizi tavsiye ediyorum özellikle Balmumu ve Avokado Yağı içeren sarı ambalajlı ürün dudakları o kadar koruyor ki bayılacaksınız. içerisinde e vitamini, shea yağı var ve silikon yağlardan içermiyor mutlaka deneyin özellikle böyle soğuk günlerde dudaklarınız çatlıyorsa:)
Clean & Care serisinden yüz yıkama köpüğü gönlümde taht kurmuştur. Kuru ciltler için olan bir ürün. Haşır haşır değil nazik nazik temizliyor. Ben sabah uyanınca bununla yüzümü yıkıyorum. Şişesi aşırı pratik. Kullanmaya başladığımdan beri tek tük olan sivilceler de artık çıkmamaya başladı. Birkaç aydır yüzüm bebek gibi. Yüzü kurutmuyor, germiyor. Tek başına makyajı temizleyeceğini düşünmüyorum. Double cleansing in ikinci adımı oldu benim için. Makyajımı Mac in yağıyla çözüp suyla akıtıp sonra bununla yıkıyorum. Aşırı memnunum. Fiyatı 19.90 ₺ (link: https://www.rossmann.com.tr/isana-cilt-yuz-temizleme-kopugu-150-ml-p-151558 isana yüz temizleme köpüğü)
Q10 serisinden de göz kremini kullanıyorum. Ondan da aşırı memnunum. (link: https://www.rossmann.com.tr/isana-cilt-q10-goz-cevresi-kremi-kirisiklik-onleyici-corneosticker-ds-iceren-15-ml-p-135933 Q10 göz kremi)
Cilt bakımı namına age performance serisinin çok övülen serumunu alasım var ama son zamanlarda hiç indirime girmiyor. Ürünler çoğunlukla vegan ve temiz içerikli. Markaya oldukça olumluyum.
Şampuanları saç derimin dengesini bozan marka.