güncel
    • girdiler (7951)
    • medya (926)

239. yeni kokusu vanilla cafe'yi getirmemesi ile beni çok üzmüş markadır. vanilla romance'ini bayılarak kullanıyorum. mfk gentle fluidity gold'u andırıyor bana ama pdm althair'e benziyormuş daha çok (onu denemedim). mumlarının neredeyse hepsine bayılıyorum ama çok pahalılar, çok çabuk mum bitiririm o yüzden kıyamıyorum o paralara. umarım daha çok çeşitlerini türkiye'de de görürüz. (hayır in the stars, champagne toast falan görmek istemiyorum artık yeterr)

25 ekim 18:34

238. Cok delimserik kokuyor, dayanamiyorum. Mumlarinda En hafif kokulusunun bile kokusu kapali kapagindan cikiyor. Ben kokusuz duz mum seviyorum. Sabunlari da cok kokuyor. O kadar parfumlu olmasina gerek var mi gercekten? Oda kokularindan da konsantre olani hic kokmuyor. Elektrikli olanlari yine deli deli kokutuyor. Mesela elimi yikayip cikiyorum,  bir sonraki sefere sabun kokusu hala duruyor ama sprayin kokusu gitmis.

23 ekim 04:33

237. parfümlerini, sabunlarını, spreylerini değil ama mumlarını beğeniyorum. indirim oldukça almaya çalışıyorum. zara home mumlarına veya türk indie markalara göre daha başarılı. çok boğmayan ve yapış yapış hissettirmeyen bir mum arıyorsanız bergamot & birch'ü öneririm. diğer favorilerim ise palo santo & sage ve mahagony & teakwood. sonuncusu biraz yoğun geliyor bana, kısa süreli yakıyorum ama eskiler bilir; bana yurt dışındaki abercrombie mağazalarının efsane kokusunu hatırlatıyor.

22 ekim 19:28

19. en sevdiğim markalardan birisi. pudrasi, alliği, allik seti, sabitleme pudrasi, shimmer göz fari ve 2-3 adet fircasini kullaniyorum. Ha bir de kapaticisi. vanish adi olandi sanirim, evlerden irak su zamana kadar kullandiğim en kötü kapatici.

18 ekim 20:13

236. Milattan önce istinye park'ta mağaza açtığından beri müdavimi olduğum marka. En az 3 tane kokusuna kul köle olurum. Tabi bazıları artık üretilmiyor. Ben meyve kokusu seven bir insanım, çoğunlukla kavun, karpuz, çilek, mango, ananas gibi kokuları seviyor ve tercih ediyorum. Bbw'den de vücut losyonu, lip balm, vücut spreyi, araba kokusu, oda kokusu, vücut scrubı gibi bir çok ürün aldım ve hepsinden çok memnun kaldım. İndirimde ürünleri çok uygun oluyor. Kokular çok kalıcı örneğin vücut spreyi normalde anında kokusu giden bir kozmetiktir bbw'ninkilerin kokusu gitmiyor. Oda kokusu ve araba kokusu da aynı şekilde fevkalade buram buram kokuyor. Bu yıl favorim strawberry poundcake, vanilyalı çilek kokusu. Hem spreyini hem de kremini bayıla bayıla kullanıyorum.

Ekleme: ben vücut spreylerini kolonya gibi elime de sıkıyorum, yıkasam bile kokusu gitmiyor. Bir de saç ucuma. Koku öyle daha güzel yayılıyor.

17 ekim 21:10 17 ekim 21:16

235. bu markanın hiçbir şeyinin para etmediğini düşünüyorum açıkçası. vücut spreyleri uçup gidiyor (tabii ki çok büyük bir performans beklememek gerekiyor.) mumlara o kadar para veriyorsun kokmuyor. diğer ürünleri de çok bilindik değil sanırım.

2 vucut spreyini almıştım. ikisini de bitsin diye kullanıyorum. daha da almam. bunun yarısından daha aza aldığım eda taşpınar vücut spreyi tüm gün kalıyor üstümde bir de daha güzel kokuyor. mumu da daha kalıcı bir yerden alırım olur biter

17 ekim 09:32

18. Sonunda sephora türkiye'ye gelmiş marka. Fiyatları oldukça yüksek, euro/dolar fiyatıyla bizim fiyatlar bariz farklı. Buna rağmen Kapatıcının almak istediğim rengi hemen bitmiş...

13 ekim 16:05 14 ekim 02:10

234. Türkiye'de Yankee candle falan olmadığından yıllardır bu mağazalara çok imrenerek bakıyordum, sürekli bir gün gelip seni alacağım gibi bir düşüncem vardı arada kokladığım mumlar için.

Geçen hafta artık alışveriş yapayım, hatta kuzenimin evinde gördüğüm şu köpüklü, nefis kokulu yumuşacık el sabunlarından da alayım dedim.

Mumları, kokuları güzel ama aşırı pahalı geldi. Büyük boyu 1900 küsür liraydı ve nedense hepsinin beyaz renk olması bana çok ucuz göründü. Zara home mumları çok daha kaliteli ve görsel olarak tatmin edici duruyor bu açıdan bakılınca.

El sabunlarına gelince de, benim yıllardır online sipariş verdiğim ve kokusuna falan bayıldığım harika bir zeytinyağlı sıvı sabunum var normalde. Gittiğim her yere götürüp, duş jeli olarak da kullandığım çok kaliteli ve güzel kokulu, aynı zamanda uygun fiyatlı bir sabun. Bu köpük sabunların kokusu maalesef bendekinin yanından geçmiyor. Kuzenimin evinde birkaç sene önce denediğimde gayet lüks ve güzel gelmişti ama kaliteyi düşürmüşler ve fiyatına denk bir his vermedi bana.

Dolayısıyla genel bir kalitesizlik hissi verdi, o paralara değecek bir yer değil. Gider mumu da zara home'dan alırım.

13 ekim 10:16

11. İlk kez denediğim bir marka oldu. Kışın cildim aşırı kuruyor. Xemose kuru cilt kremi aldım. Şimdilik iyi gidiyor. Henüz birkaç gündür kullandım ama bıraktığı hissi sevdim.

10 ekim 16:32 12 ekim 10:19

168. all nighter spreyler için skindinavia ile anlaşmasını çok tatsız bir şekilde bitiren firma. markayı yeniliyorlar şu an globalde, ama fondöteninde de spreyinde de farında da kimse yeni formüllerden memnun değil gibi.bu sprey ve urban decay'in o eski mor paketleri olmadıktan sonra zaten ud'nin bu haliyle geri gelmesinin hiçbir önemi yok. yeni paketlerin ve logolarına ve hiç de iddia edildiği gibi farklı olmayan ürün kataloğuna bakacak olursak, eski mirası boş yere harcanmış olan marka. gönül bağım olan bir markaydı, üzüldüm. ud'nin primerleri ve göz kalemleri güzeldi ama bu değişiklilerden sonra ud artık ülkeden gitmiş olmasına üzüldüğüm bir bir marka değil. mac ruby woo'dan sonra yeni bir hayal kırıklığı oldu. dönmesini ummayı bıraktım.

1 eylül 17:13 1 eylül 17:17