içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (272)
    • oylar (100)
    • medya (23)

21. mat olduğu için sürülmesi zor ama kadife gibi pürüzsüz görüntüsüyle beni kendisinden daha güzel bir kırmızı ruj olmadığına ikna edeli tam bir yıl oluyor.

9 ocak 2015 00:49

22. (gbkz: cilt alt tonu) (gbkz: cool ) olan kadınların kullanabileceği en güzel kırmızı rujlardan biri. cilt alt tonu warm olan kadınlara ise (gbkz: mac russian red ruj) daha çok yakışıyor. kırmızı ruj sürmek zaten titizlik ister, bu mat bir ruj olduğu için fazladan bir özen gerektiriyor. asla kalemsiz sürmeyin ve yine asla kuru/çatlamış dudaklara sürmeyin, önceden peeling yapın, yoksa ortaya çok korkunç bir görüntü çıkabilir.

11 ocak 2015 10:57 11 ocak 2015 10:58

23. Wet'n Wild ilk geldiğinde ay ama bunlar çok kuru diye aşağılayan herkese söylüyorum, misliyle kuru bu ruja ölüyorum bitiyorum diyorsunuzya. Hayatımdan mac'ten aldığım ilk rujun bu olması benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu açıkçası. Ben böyle iğrenç bir ruj yapısı görmedim, yine de rengine kapıldım sürdüm o ayrı. Rengi çok çok güzel bir kırmızı olabilir, eşsiz olabilir, yakışmağı insan olmayabilir, ama bu bu ruju ne kadar affettirebilir? Diyelim sabah bi şekilde peeling, nemlendirici falan bir hayli uğraşdınız ama kusursuz bir şekilde sürdünüz, zaten öyle yemek yiyip içmeden yerinden oynaması mümkün olmayan rujunuz, öylen yemekten sonra hafiften ortadan açıldı. Ha o anda aynaya bakın rujun tümünü nasıl silebileceğinizi düşünün, yerine de dudak nemlendiricisi sürün. Çünkü birincisi ortalardan yama yapmak mümkün değil, parça parça eskisinden daha kötü duruyor, ikincisi sabahtan beri dudaklarınızın tüm nemini hüp diye çektiğinden mütevellit, peelingten eser kalmamış, tekrar kabuk kabuk olmuş dudaklarınıza ikinci kez bu ürünü sürmek hem akıl karı değil, hem de isteseniz de becerebilmeniz sabahkinden 10 kat 20 kat daha zor oluyor. Daha önceki girdimde çok seviyorum demiştim, öpülesi dudaklar demiştim. Muhtemelen 55 lira verdiğim rujun rüzgarına kapılmışım. Eğer öpüşmeyi denesek, erkek arkadaşımın dudaklarımı zımpara kağıdına benzeteceğine eminim. Seveni çoktur bu rujun, gerçekten çok asil, çok eşsiz bi renk olabilir. Ama bende olumsuzlukları ağır bastı. Kendisi mac'te retro mat rujların yanına bile yaklaşmama sebebim oldu.

11 ocak 2015 14:45

24. Kurutması şaşırtıcı değil. O kalıcılıkta bir rujun dudaklarımızı nemlendirme gibi bir lüksü olamaz zaten. Her gün sürmemek lazım diye düşünüyorum. sürüldüğünde de mutlaka akşam yatarken dudaklarımızı daha da özenle nemlendirmeliyiz.

21 ocak 2015 12:44

25. Sürümü bence o kadar da zor değil. Sert bir yapısı var evet ama halledilmeyecek mesele değil. Cherry dudak kalemine o kadar para vermek istemeyip almamıştım. İyi ki de almamışım emily 207 baya uyumlu oldu.

Yalnız Gerçekten gösterişli bir ruj. Sürünce karşılaşacağınız dikkatli bakışlara hazırlıklı olun :)

1 şubat 2015 20:09

26. Benim için cesur kırmızı rujun tanımı Ruby woo'dur. İnce eyeliner, bol rimel, hafif allıkla kullanım tercihimdir.

2 şubat 2015 12:03

27. mükemmel kırmızının net karşılığı her tene yakışan muhteşem kırmızı renk, herkes bi göz atmalı bence

2 şubat 2015 13:01 2 şubat 2015 19:21

28. Harika yapısı sayesinde dudakla tam olarak bütünleşen, soğuk alt tonlu olmasına rağmen sıcak tonlu ciltlere bile yakışan, kolay kolay akmayan/bulaşmayan, sevgili kişisinin yanağında iz bırakmayan, bana göre gelmiş geçmiş en iyi kırmızı ruj. Ayrıca son derece karakteristik ve asil bir rujdur kendisi...

Kullandığımda keyfimi yerine getiren, içimi heyecanla dolduran en kıymetli makyaj ürünüm. (Bkz.Çocuklar kadar şendik)

Özetle ismi nickim olacak kadar benle bütünleşmiş bir parça (gözlerimde kalpler)

8 şubat 2015 00:35

29. Cildi mavi alt tonlu olan her kadının makyaj çantasında bulunması gereken efsanevi mat kırmızı rujdur. Mat rujlar zaten elegan durur,bir de buna kırmızının asaleti eklenince olmazsa olmazlar arasına girmiştir.

22 şubat 2015 17:54 8 mart 2015 00:16

30. anneme hediye olarak aldığım ruj.

annem hayatında nude ruj dahi sürmeyen bir tip olsa da kendisini mutlu etmek için alıverdim bir ruby woo. gece falan iş yemeğine giderken sürer ümidiyle.

e tabi 'bende nasıl durucak acaba' merakımı dindirmek için azıcık da olsa.

annemden önce ben denedim (tabiiki). yapısı hakkında yorum yapacak olursam aklıma yeteri kadar kötü sıfat gelmiyor. gerçekten aşırı kötü. benim dudaklarım kuru değildir, ona rağmen sürdükten 1 dakika sonra tüm çizgilerimin arasına giriverdi. dudaklarımın üstüne streç film geçirmişim gibi bir his.

ama o renk! yok böyle bir kırmızı. bunca yıl pörsük renklere kırmızı diyerek ruby woo'ya hakaret etmişiz. dişlerim 10 kat falan daha beyaz göründü.

ruj hiç yakışmadı bana o ayrı. zaten tipim küçük olduğu için fazla iddalı rujlar yakışmıyor bana.

yani: annemle ikimiz rengini o kadar sevdik ki evde sürüp sürüp gezicez. anca öyle.

ne annemin ne de benim bu ruj için cesaretimiz yok.

zaten eastpak çantam ve şişme montumla olmaz ruby woo. taşlarsınız beni.

not: erkekler nefret ediyor bu rujdan. sevgilime göre palyaço kırmızı imiş. (bkz: erkeklerin makyaja bakışı)

16 mart 2015 17:51