içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (206)
    • oylar (97)
    • medya (11)

121. kahve tonlu mac matte ruj. mac in en sevdiğim ruju olur kendisi. sarı alt tona sahibim ve kinda sexy almaya gitmiştim. asla istediğim gibi durmadı bildiğiniz açık turuncu oldu tenimde. bu nude ruj konusunda alt tonun ve ten renginin ne kadar önemli olduğunu zaten biliyorum. sonrasında velvet teddy aşkımı denedim ve tam istediğim nude ruju bulmuş oldum. 2.sini açtım bittikçe alacağım nadir ürünlerden kendisi.

26 kasım 2018 19:13

122. Kesinlikle herkesin sahip olması gereken bir ruj olduğunu düşünüyorum. Esmer tenim var ve hiç bir nude ruj kullanamıyorum çok açık durdukaları için. Ama koyu göz makyajı yaptığımda o kadar güzel duruyor ki velvet teddy hem nude hem canlı hem de güzel duruyor. Günlük makyajla da sade ve doğal görünüm veriyor.Şiddetle Öneriyorum👍🏼

26 kasım 2018 23:04

123. Günlük makyajımdaki en vazgeçilmez parça. Benim gibi fazla makyajı kendine yakıştıramayan ve daha sade görünmeyi tercih eden kişiler için birebir olduğunu düşünüyorum. Her ortama giderken sürüyorum hiçbir şekilde abartı durmayıp rahatsızlık vermediği gibi bence çok da güzel duruyor. Fiyatı genel olarak MAC ürünlerinin geri kalanındda olduğu gibi ortalamanın üzerinde tabii ama yine de sınırlı bütçeme rağmen bu ruj bittikçe gidip aldığım bir ürün. bana kalırsa tüm mac rujların tek olumsuz yanı bir süre sonra dudakları çok kurutması :(

30 kasım 2018 22:57 30 kasım 2018 22:59

124. Bazı günler nude bazı günler kahvemsi olan rengini tanımlayamadığım güzel yapılı ruj

16 aralık 2018 03:49

125. Tam da aradığım nude ruj günlük kullanım için çok ideal.Beyaz tenliyim bende çok hafif pembe kahve durdu duruşunu çok beğendim.

4 ocak 2019 18:35

126. bittikçe aldığım tek nude rujum seneler önce ilk aldığım zaman kinda sexy ve velvet teddy arasında çok gidip gelmiştim sonra velvet teddyi aldım iyi ki de almışım canım rujum tam normal dudak renginde ben de daha pembemsi-nude duruyor kesinlikle kinda sexy gibi turuncu değil.

4 ocak 2019 23:19 27 şubat 2019 20:51

127. ne süreceğimi bilemediğim günlerde elimin gittiği, başka ruj sürsem de birkaç saat sonra o rujun yerini alan, gaza gelip aldığım birbirinin aynı nude rujlarımın arasından her daim sıyrılan favori rujumdur. ten ve dudak rengine göre kişiden kişiye farklılık gösterse de her halini herkese yakıştırıyorum.

19 ocak 2019 00:52

128. bır aralar macin ultra popüler olan ruju. rengi pembe-kahve arası daha çok pembeye yakın, en azından benim dudağımda. benim için tam bir mlbb ruju. görsel ekledim

ilgili medya:
    25 şubat 2019 13:54

129. her kıyafete ve makyaja uyan bir ruj. kaybettiğimden beri evin altını üstüne getirdim ama yine de bulamayıp üzüntülere gark oldum. kalıcılığı o kadar uzun değil, bence renginden ötürü. ama henüz kaybetmemişken her gün çantamda taşırdım, silindikçe de sürerdim. zaten velvet teddy varken başka rujlara çok gitmiyordu elim. artık fiyatları çok yükseldiği ben de rujlarıma sahip çıkamadığım için mini boylarından almayı düşünüyorum, ya velvet ya ha whirl alacağım sanırım.

26 şubat 2019 03:02

130. En sevdiğim tek maç rujum. Nude bir rengi var. Biraz kahverengilik barındırıyor. Kalıcılığı kötü. Ama satın bitişli doğal dudaklardan hoşlandığım için kötü kalıcılığını sorun etmiyorum.

22 mart 2019 15:39