Geçenlerde aldığım; yüzüme spor sonrası canlılığı veren, buğday tenli ciltte oldukça doğal görünen harika allık. Yüzüme direkt olarak uyguladığımda bile saatlerce duruyor. Not: buğdaytenspor
24 haziran 2019 23:48
15 temmuz 2019 14:14
Bu allığı aşırı seviyorum. Elimde narsın bi allık paletiyle vardı paleti elimden çıkarıp bunu aldım. Çok doğal duruyor. Utanıp ya da üşüyüp kızarmış gibi. Fırçaya çok gelmese de geldiğinde çok pigmentli az az alıp arttırarak sürüyorum. İyi ki var. Bitmez çünkü deseni bile kolay bozulmuyor. Hiç tozutmuyor.
Rengi kalıcılığı filan çok güzel olan allık. Simli durmuyor fakat hafif aydınlatıcı sürülmüş gibi elmacık kemikleri parlıyor. Pigmentasyonu orgasm allığı gibi yoğun olmasından mütevellit dikkatli sürmek gerek. Kapatıcı uyguladığım fondoten kullanmadığım makyajlarımda bile 12 saate yakın yüzümde kaldı. çok doğal tatlı bir rengi var, bir allık ne kadar güzel olabilirse ancak o kadar güzel..
içinde minik ışıltılar var ancak yüzde herhangi bir ışıtı ya da sim bırakmıyor. kirli pembe rengiyle soğuk beyaz tenime çok yakıştırıyorum ben. günlük çıplak tene kolay uygulanıyor ve kalıcı. fondöten, cc, bb gibi bir ten ürünüyle birleştirirseniz özel günlerde kalıcılık açısından yarı yolda kalmazsınız asla.
nars'ın buğday ve esmer tenlere çok yakışan, gül kurusu tonlarında allığı. kutusunda bakıldığında ışıltılı bir allık gibi duruyor ama yüze uygulandığında öyle bir ışıltısı olmuyor. mat yapıda fakat yüzünüze güneş vurduğu zaman allığın olduğu kısımlar canlı görünüyor. allık aşırı pigmentli, uygularken dikkatli olmak gerekiyor. kalıcılığı da çok başarılı. sabah sürdüğüm allık genelde akşama kadar yerinden oynamadan, uçmadan kalıyor. bazen çok hafif geçerek bazen biraz yoğunlaştırarak neredeyse her makyajımda kullanıyorum. görsellere gün ışığındaki rengini ekliyorum.
Mini boyu var elimde. Üç üründen oluşan setini drugstore fiyatına yakalayınca kendimi şımartmak için almıştım ama dürüst yorumumu sorarsanız fiyatını hak ediyor mu diye; hayır. Normal bir gül kurusu-pembe bir allık işte; yurtdışındaysanız ve dip fiyattan yakalarsanız alınır ama Türkiye sephoradan asla almazdım sanırım. Drugstore allıkların neon olduğu eski günlerde eşsiz benzersiz denilebilirdi ama günümüzde no. Flormar 059 dusty rose alın; daha bile güzel daha sheer-doğal durmasıyla.