girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1)
    • medya (0)

1. Uzun zamandır bu kadar hayat değiştiren bir teknolojik cihaz almamıştım. Noise canceling ile hiçbir şeyi duymuyorsunuz diyemem, ama kesinlikle çok daha az duyuyorsunuz. Özellikle taşıtların motor seslerini çok azaltılıyor. uçakta, şehirler arası trende, metroda, otobüste, arabada, hatta bir yol kenarında yürürken büyük

Rahatlık. yol kenarında yürürken biriyle telefonda konuşursanız diğer kişi de yoldan gelen seslerin çoğunu duymuyor. inşaat seslerini de çok az duyuyorsunuz. Bu kulaklığı özellikle çok seyahat edenlerin ve is toplantısına uzaktan katılanların kullandığını okumuştum. Ofiste çalışırken de büyük rahatlık, yine ofisteki gürültüyü bastırıyor, klimalı bir ortamdaysanız mesela klimayı da duymuyorsunuz. Hiçbir şey duymamak istiyorsanız bir şey dinlemeniz lazım. Audiobook bile dinleseniz artık pek bir şey duymuyorsunuz diyebilirim. bu kulaklıklar kullanan zaman kavramını kaybetsin veya hiçbir şey duymayıp kaza yapsınlar diye yapılmıyor elbette. Kulaklık her saat başı saati anons ediyor. Geçirdiği ses miktarı çevrenizde ne olduğunu anlamanıza yetiyor. Ayrıca telefonda uygulaması var, uygulamadan kulaklığın ayarlarlarını yapabiliyorsunuz. Kötü yanı bence fiyatı. Sadece bir kulaklığa bu kadar para vermek biraz lüks. Bütçesi ve ihtiyacı olanın yapabiliyorsa Japonya’dan alması daha uyguna gelir.

dün 02:15