çalışmayı sevmiyorum zengin kocam da yok?

b*k gibi hayatım var. eşimi çok seviyorum, evimi çok seviyorum. ama çalışmaktan tiksiniyorum. sabah uyan işe git gerizekalı iş yerinde bin tane salakla uğraş, gel, yemek vs yap. her gün duş al (ki bu kısım çok zamanımı alıyor sizin de öyle mi??) çamaşırdı asılmasıydı ütüydü eşim yapıyor. ama resmen her günüm b*k gibi geçiyor. 7de evde oluyorum. yemek yiyoruz. duşa hazırlanma(çıkınca giyeceğim pijamayı çorabı iç çamaşırını hazırlama), oje çıkarma, duş alma, duştan sonra nemlemdirici sür, ojeni tekrar sür, saçını yap e bi bakıyorum saat 9 :30 olmuş. 9:30dan sonra kitap mı okuyayım, eşimle mi vakit geçireyim, dizi mi izleyim, napıyım ben???çalışmaktan nefret ediyorum!!! ohhhh rahatladım valla linçleyebilirsiniz. insan gibi yaşayamadıktan sonra süslüde linçlenmişim ne yazar be. ev hanımlarına, tek maaşla geçinenlere hayranım yemin ederim. sabah kalkıp kahvaltımı müge anlı izleyerek yapmak , sonra çıkıp yürümek evi temizlemek avm dolaşmak misafirliğe falan gitmek istiyorum. bu nedir ya böyle bıktım. ayrıl o zaman ne uzattın diyebilirsiniz. ayrılamam paranın da köpeğiyim. bu b*k hayatı ölene kadar yaşicam hoşçakalın :(

1. cidden çok boktan, yakında mezun olucam iş bulursam çalışcam, çalışamazsam meteliksiz dolaşcam oooooffffff dizilerde zengin adamdan hamile kalanların bi bildiği varmış

21 şubat 2021 21:28

2. Süslü mesleğin ne? Belki sektör değiştirebilirsin seni daha az yoracak bir sektörde çalışırsın

21 şubat 2021 21:28

3. keşke biraz daha güzel olsam da şeyma gibi takılsam

21 şubat 2021 21:29

4. Kaç yıldır çalışıyorsun?

21 şubat 2021 21:47

5. 7 yıldır bu leş hayatın içindeyim. Sektör değiştiremem kamudayım. En büyük hayalim bakkalımın olması. Şaka yapmıyorum

21 şubat 2021 21:49

6. sonuna kadar katılıyorum süslü

21 şubat 2021 21:50

7. Kız her gün niye oje siliyorsun, ojeyle girsene duşa. Ama haklısın her kelimende, kadın girişimci kredisi çekip bakkal aç (linç etmeyin nolur berbat bir gün geçiriyorum)

21 şubat 2021 21:56

8. Aahhhhh süslü içimi yaktın pazar pazar, kendim yazdım sandım bütün bunları :(((

21 şubat 2021 22:04

9. O kadar aynıyız ki. Bende kamudayım ama her gün aynı ritüelden bıktım. Artık makyaj yapmıyorum saçımı çok sık yıkamıyorum. Sırf ekstra zaman kalsın diye. :(

21 şubat 2021 22:15

10. Bir an ben yazdım sandım. Eşimi çok seviyorum evimi çok seviyorum aslında işimi de seviyorum çok yüksel miktar kazanmama rağmen. Ama ev işi, yemek, duş beni de yoruyor. kalıcı oje önerisine katılıyorum sizin için. Bir de saçınızı iki günde bir yıkamanızı önerecektim baya zaman kaybettiriyor kurutmaydı şekil vermekti. Ben çareyi temizlikçi ablayı artık haftalık almakta ve her gün yemek yapmamakta buldum. Haftanın iki günü işten direkt spora geçiyorum. Kendim için bir şey yapmadığımda bu döngüde boğuluyor gibi hissediyorum

21 şubat 2021 22:18