çeyiz alışverişi/ günlük yemek takımı ????

kızlar günlük yemek takımı için önereceğiniz markalar hangileri, 6 kişilik takım günlük için yeterli olur mu sizce? birde düz beyaz mı yoksa desenli mi seçmeliyim? düz beyazlar kullanım ve bulaşık makinesinde yıkanabilmesi açısından daha pratik ama makineye atılabilir desenli modeller bulabileceğim markalar varmı

1. Kütahya porselen aldım ben memnunum

20 nisan 2020 16:01

2. süslüm alacağın takımın porselen mi stoneware mi olduğuna dikkat et, ben kütahya porselenden stoneware aldım valla heryeri kırıldı en ufak darbede kırılıyor. porselen değil bu stoneware ler baya dandik bi malzeme. ben 6 kişilik almıştım, ama 12 kişilikte alınabilir.

20 nisan 2020 16:10

3. Ikeanin takimlarindan alirdim simdiki aklim olsaydi. Gittim 1000 kusur liraya karacadan 12 kisilik "gunluk" yemek takimi aldim dalli böcekli. (Misafir yemek takimi ekstradan var :(( )

20 nisan 2020 16:14

4. Günlük takımda fazla renkli şeyler almaman iyi olur bence. Malum sık yıkandığı için soluyor kısa sürede. Bende şu ara araştırıyorum ikea alanı çok gördüm takımı tamamlamanın kolay olması açısından. Ben 6 kişilik karaca gibi bi yerden takım alıp sonrasında porland mudo hm gibi yerlerden beğendikçe tabak almayı düşünüyorum. Zaten misafir gelince misafir takımı çıkıyor. Günlükte takım olmasına gerek yok diye düşündüm

20 nisan 2020 16:31

5. Kütahya porselenin düz beyaz olanlarından almıştım ben.desenliler genelde siliniyor diye ama sıkılıyo insan yanına bi kaç tane 2li takım yaptım

20 nisan 2020 17:14

6. Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim🤗🙏🏼 Bende sizin gibi düşünmüştüm Trendyol dan 6 lı 3 er tane servis takımı almıştım hem misafire kahvaltılık hem de günlük kahvaltıya olur diye düşündüm.  Kütahya Porselen den 6 kişilik düz beyaz bi takım beğenmiştim Onu alayım o zaman. Dediğiniz gibi beğendiğim tabaklar olursa ikea dan ya da diğer markalardan alırım

20 nisan 2020 18:04

7. Ben porlandın uygun fiyatlı, az desenli tabaklarından 2 takım almıştım ve 12ye tamamlamıştım. 350 liraya gelmişti iki takım (2018 aralık, yılbaşı indiriminden dolayı uygundu) Bulaşıkları elimde yıkamayı sevmiyorum, bulaşık makinesini de 6 tabak için açmak olmayacaktı ve üç günde bir çalıştırmak gerekecekti ya da lazım oldu, yıka, kullan, tekrar yıka olmasın diye düşünmüştüm ama tabi tercih meselesi

20 nisan 2020 21:41