çok erken kalkanlar kahvaltıda ne yiyorsunuz?

kızlar sabah 5 buçukta uyanıyorum, canım hiçbir şey yemek istemiyor. o saatte yumurta falan yemem imkansız gibi. böyle olunca ve hazırlayacak zamanım da olmadığı için elim hep poğaça bisküvi gibi zararlı şeylere gidiyor, çok kilo aldım. sağlıklı ve çok yüksek kalorili olmayan ama öğlene kadar tok tutacak ne yiyebilirim?

1. çorba içebilirsiniz süslü ama o da çok tok tutmuyor

22 ekim 2019 21:04

2. granola yapıp yesen süslücüm. kendin yapmak istemezsen de mom's granola var rossmanlarda falan satılan, onu baya beğeniyorlar. bence granola baya tok tutuyor. hem de direkt kaseye döküp süt ya da yoğurt ekleyip yiyeceğiniz için çok pratik :)

22 ekim 2019 21:04

3. çorba tutmaz beni hiç süslü :( süt de dokunuyor bana biraz ama granolayı yoğurtla yiyebilirim aslında, hiç denemedim

22 ekim 2019 21:07

4. süslü köfte kızartabilirsiniz beyaz ekmek tüketmeden ya da nuggetlı salata olabilir, çok sağlıklı şeyler değil fakat sabah kalktığınızda yiyebilirsiniz en azindan

22 ekim 2019 21:09

5. üstüne meyveler ve kuruyemiş ile yulaf lapası ❤️ hele havalar soğudukça sıcak sıcak yemesi daha da güzel oluyor. kakao ile tatlandırabilirsiniz. yulaf ezmesini robottan çekip öyle kullanırsanız hele tam puding gibi oluyor.

içine muz ezip koyabilirsiniz, tarçınlı ve elma rendeli de çok güzel oluyor kesinlikle tavsiye ederim.

sıcak yemek istemiyorum derseniz bir kavanoza yulafı ve sütü koyup geceden dolaba koyabilirsiniz sabaha kadar şişmiş olur yulaflar.

yaşasın her yerde yulafı övmek akansıdjdj

22 ekim 2019 21:09

6. süt dokunuyor demişsiniz yeni gördüm, eğer laktozdan dolayıysa laktozsuz süt öneririm ya da ben gibi sabahları soğuk süt dokunuyorsa ısıtarak tüketmenizi. ben de hep süt dokunuyor diyordum ama meğer boş mideme süt soğuk olunca dokunuyormuş sadece :)(:

22 ekim 2019 21:11

7. Yumurta yemem demişsiniz ama yine de fikir vereyim dedim. Ben de yumurtayı boş yiyemiyorum o saatlerde ağır geliyor tadı ama yumurta salatası yapınca hem doyurucu oluyor hem de yoğun bi yumurta tadı gelmiyor. İçine sadece yumurta yeşillik ve peynir koyuyorum. İsteğinize göre de baharat falan dökebilirsiniz.:)

22 ekim 2019 21:19

8. çok teşekkür ederim kızlar önerileriniz için, deneyeceğim

22 ekim 2019 21:31

9. Zeytinyağı ve limon <3 sabah canım bir şey istemediğinde iştah açıyor. Yanında peynir, zeytin, tam buğday ekmeği klasik. Tavada peynir eritiyorum bazen. Tost yapıyorum ya da. Sabah sabah nugget nedir yalnız iykkk

22 ekim 2019 21:33

10. ben sabahları kendime tost hazırlıyorum ve iş yerine geldiğim zaman tostumu yiyorum. çok erken kahvaltı edersem öğle yemeği vakti gelmeden karnım guruldamaya başlıyor.

23 ekim 2019 09:07