öğretmenim ama iş bulamıyorum, ne yapmalıyım ?

malum okullar açıldı ama ben hala işsizim. sitelere bakıyorum, tek tük ilanlar var, onlara da başvurdum ama  cv görüntülenmemiş bile.  ne yapmalıyım süslüler nasıl bulacağım?

1. Ozel ders verseniz? Ne ogretmenisiniz?

11 eylül 2021 00:53

2. Branş ve şehir nedir? Şu aşamada bulmak için zor bir dönem ama genelde tanıdıklarla dönüyor işler. Arkadaşlarınızla iletişimde kalın. İhtiyaç halinde sizi önersinler vs.

11 eylül 2021 01:04

3. süslüler alanım sözel, tarih. İstanbul Avrupa Yakası. sitelere bakıyorum tek tük ilanlar, başvuruyorum, görüntülenmemiş bile. yani birisi de görüntülenmez mi anlam veremiyorum.

dün birkaç kuruma elden cv bıraktım. bir yerden umutluydum, bugün ararlar diye düşünmüştüm ama hiçbir arama olmadı. ne olacak böyle bilmiyorum artık. elden cv de bir fayda sağlamadı.

11 eylül 2021 01:09

4. Ben etüt merkezlerini falan gezmiştim. İhtiyaç olunca arayacaklarını söylediler. Bir kaç ay sonra dönüş oldu. Ücretli öğretmenlik olabilir. Özel okullar, sınavla alan kolejler var. Özel ders için ilan verebilirsiniz belki internetten. Hangi siteler bu konuda iyi bilen süslü varsa yazarsa yardımı olur belki. Bu arada kpss'ye yönelme imkanınız varsa deneyin. Ama devlette de alanınız çok dolu söyleyeyim.

11 eylül 2021 01:14

5. Süslü ben de oralara bıraktım. Ama umudum yok. Birebir yönetimle iletişime geçip bıraksam neyse ama danışmandakiler alıyor, yönetime ulaşır mı belirsiz.

Bu arada siz kaç kuruma bırakmıştınız? Sadece kendi ilçenize mi, başka yerlere de bıraktınız mı?

11 eylül 2021 01:23

6. Süslü ücretli öğretmenlik düşünmediniz mi? Arkadaşım başladı alanı edebiyat, şu an sınıf öğretmenliği yapıyor ama alan dışı bi iş yapmaktan çok daha fazla tatmin ediyor diyor. Asgari alacak bildiğim kadarıyla

11 eylül 2021 01:46

7. Eskidendi o öğretmenlikler... şimdi binlerce öğretmen işsiz kalıyor. Hele ki tarih, fen gibi branşlar. Ne mesleklerin değeri kaldı ne başka birşey. İnşallah iş bulursunuz, üzüldüm çok

11 eylül 2021 02:11

8. süslüm e devlet üzerinden ücretliye de başvurdum ama dönüş olmadı.

11 eylül 2021 02:22

9. Süslüm bi öneride bulunacağım. İlanı olan okulları arayıp ilanınız aktifse cvmi mail olarak atmak istiyorum diye sorabilirsiniz. Böylece aktif olup olmadığını da öğrenirsiniz. Nedense böyle yaptığımda cvmi görüntülemeyen kurumlar dönüş yapıyor.

11 eylül 2021 17:04

10. Teşekkür ederim süslüler, umarım bir an önce bulurum.

12 eylül 2021 00:51