öyle laf olsun diye mi kahve teklif etmiş ben mi yazmalıydım?

merhabalar süslüler. 2 hafta önce hoşlandığım kişinin hikayesine cevap verdim. ben zaten onun da hoşlanıyor olma gibi bi ihtimalinin varlığını sezdiğimden yazmıştım o cesaretle. o gün de konuşmayı uzattıkça uzattı, konuşmadan çıkmıyordu akıcı bi sohbetti yani hatta dedim ki "bu da bu anı bekliyormuş" :d sonra gece 3-4 gibi erken saatte işe gideceğinden, sohbetin harika olduğundan bahsetti ve "iş çıkışında kahve içelim müsait olduğunda" dedi. ben de "tabii ki haberleşiriz iyi geceler" dedim. 2 haftadır da ses seda yok. ilk konuşmayı ben başlattığımdan arkadaşlarım sen bi şey yazma dediler, ben de yazmadım açıkçası :) ama yoksa kahveyi o teklif ettiğinden ve "müsait olduğunda" dediği için "evet müsaitim içebiliriz" sdkjfks tarzında bir şey mi demem lazımdı? şaka bir yana ne diye kahve teklif etti anlayamadım madem konuşmayacaktık bir gün ihtiyaç olursa yazarım diye mi?

1. kiz mantikli bi cevap mi ariyorsun sen hala? Erkek bu iste vardir malca bi nedeni... bi story falan at, cevap verirse senindir vermezse baska bi opsiyona yonelmeyi secmistir, ghostlanmissindir. Hoslanma seviyesindeki insanlar icin efor harcama fazla. Dusunme uzerine. Seriiii kardesss beklemeee yapmaa diyeceksin bunlara. Oyle dersen yapisirlar. Hayatinda rolu olmayan biri icin beynini yorma diyorum. adam osursa cozmeye calisan tayfa gibi delirirsin, cool ol.

24 ekim 2021 03:56

2. Senden haber beklemiş diye düşündüm süslü. Ama ilk sohbeti sen açmışsın hani adım atmışsın ,daveti o yapmış sen de haberlesiriz demissin. Istekli olsa 1 hafta içinde yazabilirdi. Belki arkadaş olarak görmüştür. Erkekler bulusmak isteyince önlerinde dag olsa yıkıyorlar.

24 ekim 2021 03:57

3. bence de bir şey yapmamalısın. cevap verebileceği hikayeler atmak kafi bu ölçüde. yazmama sebebi

1) yoğunluğu ya da benzeri şeyler

2) senden bir şey beklemesi

3) başka konuştuğu insan(lar) olması olabilir

3se direkt yapacak bir şey yok, 1se hikaye atmak işe yarabilir ama yine de yeterince isteseydi en azından irtibatta kalırdı. 2yse de hikaye çözüm olur gibi.

bir de maalesef bu tip başlangıçlarda üstelemek olacağı varsa da oldurmayabiliyor. o yüzden hikayeni at geç bence süslü.

24 ekim 2021 04:17

4. Yedeklerinden birisin suslu. İsteseydi o kahveyi coktan icerdiniz, mesaj atma.

24 ekim 2021 04:37

5. şu anki canım sevgilim ben zaman bulana kadar her akşam farklı bir plan yapmayı teklif etmişti. kahve içmeye çıkalım mı dedi mesela ben aa tam yemek siparişi vermiştim ama başka zamana sözüm olsun dedim tamam o zaman sözün olsun ben yemeğini yemişsindir üstüne kahve içeriz diye düşünmüştüm :) dedi. ertesi günü yemeğe gidelim mi dedi. ertesi günü bunaldım gel bir deniz kenarında bira içelim dedi. yani isteyen her türlü yazıyor iki hafta beklemede kaldığınız kişi için kıymetli değilsinizdir (daha önce bu da başıma geldiği için söylüyorum deneyimle sabit)

24 ekim 2021 09:39

6. teşekkürler süslüler zaten bu saatten sonra pek bi şey olacağını düşünmüyordum da bi hata yaptıysam ilerde tekrarlamamak adına sordum özellikle :)

bu arada benim gün falan belirtmeme sebebim onun soruyu "bir gün müsait oldugunda içelim mi" şeklinde sormasıydı. bu hafta bir gün vs dese "olur perşembe uygunum" falan derdim ama böyle "bi ara görüşelim yaa" tavrı sezdim o yüzden ilk mesajı da ben attığımdan üstelemedim bakalım yazacak mı diye.

24 ekim 2021 16:04