özellikle erkeklere soğuk ve umursamaz davranarak onları sürekli sizi düşünmeye zorlayan ve üzmekten zevk alan var mı?

süslüler kötü bir şey olduğunun farkındayım bu yaptığımın. ama eskiden çok üzüldüğüm birkaç ilişkide bulunduğum için kendimce intikam alıyorum sanırım erkeklere benle ilgilenseler bile soğuk, ama iletişimi koparmayacak kadar açık kapı bırakıp umudu kesmemelerini davranarak. bunu bir arkadaşım fark edip manipüle ediyorsun diyene kadar adlandıramamıştım aslında ama yeni yeni anlıyorum. biri var uzun süredir ve benim için gerçekten çabalamasına rağmen bir yandan duygu hissetmekten kaçtığım için sanki oyun oynarmışçasına duygularını yönlendiriyorum. bunun ne kadar kötü ve haksız olduğunu düşünürseniz açık dille söyleyin bana ki kendime geleyim.

1. Hahaha harikaaa ama burda cok detay verme burayi okuyo ayaklari kokan barzolarr

19 temmuz 2021 23:34

2. ya birkaç kişiye yaptım etkili taktik veririm isterseniz ahahsjsks süslüler bilmiyorum ya eski sevgilimi üzdüğü için 1.5 senedir yalvartıyorum mesela hak ediyorlar sanırım cidden. ben cidden oyun olarak görüyorum yaptıklarımı 1 hafta önce başka birine taktik hatası yaptım ve sabırla bekliyorum dönmesini yazacağım cümleleri not ettim falan.. kişilik analizini yapıp onu kötü hissettirip bana bağlı hissetmesini sağlıyorum maalesef. Dışarıya yansıttığım izlenim çok sahiplenici merhametli, iyi kalpli ve eğlenceli kısaca gerçek olamayacak kadar iyi özelliklere sahip biri. Benim genelde yaptığım bu imajı konuşmaya başladıktan bir süre daha devam ettirip, sonra bir miktar iğneleyici konuşarak ama kırıcı olmadan, şaşırmalarını sağlamak örneğin veya ufak fedakarlıklar yaparak bağlamak.

19 temmuz 2021 23:40

3. Kizlar bu kopek etme taktiklerimizi fazla yaymazsaniz sevinirim :d

19 temmuz 2021 23:41

4. Hahajaha biraz ruh hastasisin karsim devam

19 temmuz 2021 23:41

5. eğit beniii taktik ver pls ss. ben hoşlanınca çok bocalıyorum sürekli o kişiyi düşünüyorum ve fark edp soğuyorlar tam ihtiyacım olan tavsiye

19 temmuz 2021 23:43

6. valla okudum da ruh hastası olurum bunları yapana kdar ben üzülmekten devam ya jdkdjsjd

19 temmuz 2021 23:55

7. 7. Süslü umarım bunlara başvurmadan güzel bir ilişki yaşarsın benimki biraz hastalıklı maalesef

19 temmuz 2021 23:56

8. ss asıırı haklı. biraz gizemli olmak, hemen hissettiğin her duyguyu belli etmemek gerekiyor. biraz merak etsin, pesinden gelsin. tabi bu taktikleri ben birini istiyosam asla yapamıyorum :((

20 temmuz 2021 00:13

9. A1 seni takmamışlar bence. Kendini bir kadın için millete kepaze eden çok erkek gördüm çünkü :d

20 temmuz 2021 00:14

10. Süslü ilk kez birine yalvaricam. Nolur yaptığın bi kac taktigi daha yaz. Şuan aşırı istediğim bi cocuk var ama tam issiz adam triplerinde. Ben buyum kizim falan. Gec cevap vermesi falan zaten cabasi. Biraz olsun agzina sicabileyim lütfen. Nasıl köpek edilir. Ben böyle davranirsam bu bana kötü davraniyo diyip giderler diye bi sey yapamiyorum genelde. Yani cunku biri neden bu muameleye katlansin ki ama dusununce ben katlanmış oluyorum offf. Cidden yardima ihtiyacım var

20 temmuz 2021 00:42