üniveriste rektörlüğüne mail nasıl yazılır?

internette aratınca dilekçe çıkıyor hep.dilekce formatında bölümümü numarami falan mı yazmam gerek? yoksa hocalara attığımız formatta mi olmalı?

1. Ne atacaksınız ki? Direkt mail atarsanız okumama olasılığı yüksek önce bir üstünüze mail atın, hoca, fakulte sekreterliği vs hiç mi atabileceğiniz biri yok? cevap alamazsanız onun üstü onun üstü vs vs derken en son rektör.

16 haziran 2020 18:01

2. Üniversiteye ait yurtların aldığı bir kararın iptal talebi için yazmayı düşünüyorum.

Yani diğer öğrenciler de bu şekilde yapmış.rektorluge bu konu hakkinda mail atın diyorlar.

Yani toplu olarak yapacağımız bir şey,konuyu görseler bile yeterli olur çünkü Twitterdan da rektöre ulaşmaya çalışıyoruz.

16 haziran 2020 18:11

3. .... üniversitesi rektörlüğüne,

konu: ........... hk.

Sayın ilgili,

...............

...............

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

ad soyad

imza

tarih

16 haziran 2020 18:49

4. pardon mail yazacakmışsınız. imza ve tarih hariç yazın. adınızın altına bölümünüzü ve numaranızı da yazın.

16 haziran 2020 18:50

5. Çok teşekkür ederim süslü

16 haziran 2020 18:54

6. Hacettepe’ye bir isyan bu nerede görsem tanırım. Salak okulum ya nasıl mağdur etti insanları

16 haziran 2020 21:35

7. Of süslü evet ya bu okul ne karar alsa kafayi yiyorum.

Resmen aldıkları her karar bizi mağdur ediyor. Virüsten insanlar ölüyor hala yok yurt parasını verin yok yaz çıkışı alın yok eşyalarınızı toplayın...

627267282 yıldır yapılmayan tadilat pandemi varken yapılacakmış jwmnsksjsj

Tavanı çökmüş,şu basmış odalara müdahale etmeyen bir yönetimden bahsediyoruz.

Yurtları bok götürüyor ama dezenfekte edeceklermiş aynennnn

Çıldırdım cidden

16 haziran 2020 21:57

8. Napıcaksınız süslü

16 haziran 2020 22:18

9. Tweet atarak falan sonuç elde etmeye çalışıyoruz.yeni duyuru yapmışlar 10 temmuz değil 17 temmuza kadar alabilirsiniz diye.

Sanırsin 7 günde virüs bitiyor.

Daha önce de gelin yaz çıkışı alın, bütün dönemi ödeyin vs demişlerdi ve twitterdan rektöre ulaşınca vazgeçildi. Belki yine benzer bir durum olur ama bilemiyoruz.

16 haziran 2020 23:24