üniversitede ne tarz çantalar kullanıyorsunuz?

bu sene üniversiteye başladım bölümüm dolayısıyla kitaplarla fazla haşır neşir olacağım. biri krem rengi biri de siyah olmak üzere iki tane büyük, klasik tarzda omuz çantam var ama daha rahat olmak istediğim günlerde sırt çantası götürmeyi düşünüyorum. siz üniversitede nasıl çantalar kullanıyorsunuz? hangi tarzlarda daha rahat ediyorsunuz? bir de küçük, omuza asılan çantalar kullandığım günlerde dosya, ajanda, su vs koymak için bez çanta götürmeyi düşünüyorum sizce ikisi birlikte saçma mı olur ya da bez çanta kullanmak mantıklı mı?

1. Ben sırt çantası kullanıyorum okul tipi ama sadece kendimde gördüm pek yok sırt çantası takan

28 eylül 2019 15:50

2. Spor giyindiğimde sırt çantası kullandım diğer günlerde de sadece kitap koymak için bez çanta aldım yanıma normal çantama ek.

28 eylül 2019 15:52

3. Tıp/sırt çantası. Bazen kitab götürmeyeceğim zaman, önlük cüzdan ve ufak bir iki şey sığacak çantalar götürüyorum.

28 eylül 2019 15:53

4. Havalar sıcakken bel çantası ve dediğiniz gibi kitap, su vs elde taşımamak için bez çanta kullanıyorum. Kışları eğer ders bitiminde özel bir yere gitmem gerekiyor ve üst değiştirmeye vaktim yoksa dediğiniz gibi omuz çantası kullaniyorum. Onun haricinde de sırt çantası. Nike, puma tipinde olanlardan değil de daha çok tek fermuarli basic sırt çantalarından. Bu şekilde idare ediyorum. Kol çantasi sürekli taşınmıyor ne yazık ki çok ağir oluyor, hele bir de toplu taşımada çok vakit geçiriyorsanız daha da zor oluyor.

28 eylül 2019 15:55

5. Bence kitap taşımalı olduğunuz günlerde sırt çantası alın ya da dosya. Bez çanta + minik çanta gerçekten kötü bir görüntü

28 eylül 2019 15:55

6. Tote bag, shopper bag, sirt cantasi kullaniyorum. bez canta pek kullanamiyorum esyalarim cok oldugu icin ama herkes kullaniyor. Ben kucuk cantalar da kullaniyorum mangoda filan satilanlar var ya umarim anlamissinizdir, iki karis genisliginde. Icne bir su sisesi, kitap, kalemlik, kisisel esyalarim sigiyor

28 eylül 2019 15:58

7. süslü ben 2.5 sene önce bambiden hem omuz hem de sırt olabilen bir çanta almıştım 150 tlye, hem a4 sayfaları olan kitaplarım da sığabiliyor geniş yani. fotoğrafları ekliyorum çok kullanışlı, hala satılıyorsa öneririm.

omuz: https://eksiup.com/p/e7196850sgzh

sırt: https://eksiup.com/p/hy196863z7fu

28 eylül 2019 16:04

8. Mezun olalı çok oldu ama sadece ilk dört gün shopper bag denilen bir çantadan kullandım.sonra sırt çantası ile devam ettim.sonra da Adidasın yandan takılan , deri gibi güzel bir çantası vardı onla sırt çantasını dönüşümlü kullandım.eğer kendi taşıtınız yoksa, uzak mesafe toplu taşıma kullanıyorsanız sırt çantası ağırlığı eşit dağıttığı için daha ideal.

28 eylül 2019 17:30

9. normal omuz çantası kullanıyorum ben

28 eylül 2019 17:32

10. (yazar: rujcanavari) haklısınız ben de toplu taşımada fazla vakit geçireceğim o açıdan omuz çantası zor olabilir bir de benimkiler yumuşak değil kalıp gibi olanlardan

28 eylül 2019 17:33