şu saatte buluşalım diyen sevgilinin asla şu saate uymaması ?

inanılmaz dakik bi insan değilim ama biriyle belli bi saatte buluşmak için sözleşiyosam, randevu alıyosam max 10-15 dakika gecikirim buluşmaya. ama sevgilim asssssla ve asla dediği saatte buluşma yerine gelmez. asla belirlediğimiz saatte buluşamayız. 1 saat beklediğim bile olmuştur abartısız. bugün yine aynı şeyi yaptı. 6da işte olması gerek. biz de 3 gibi buluşup kahve içelim ben işe gitmeden dedi. olur dedim. bu saat olmuş hala evden çıkamadı. ne sporu biter ne hazırlığı biter. hep aynı şey ya. bi de 2 aydır görüşmüyoruz şehirdışındaydım yeni geldim. bari bugün gitmeyiver spora ölcek misin??? az önce mesaj attım evden erken çıkmana gerek yok bu saatten sonra ayaküstü mü görüşücez normal saatinde çık diye. 20 dakika geçti hala ses yok. yemin ediyorum bıktım ya. bu konudan da kaç kere kavga çıktı neden her buluşmaya geç kalıyosun diye. adamın genişliği beni öldürcek. sizin sevgilileriniz, eşleriniz, arkadaşlarınız böyle şeyler yapıyo mu valla sinirim tepeme çıktı

1. 2 aydir gorusmediniz ve almaya bile gelmedi mi? Sevgilimle 2 ay görüşmesem ve böyle bir sey yapsa sanırım ayrilirim cunku beni hic ozlememis belli ki.

3 yildir 10 dakikadan fazla beklememisimdir onu, soyledigimiz zamana hep uyar. 2 ay gorusmesek beni almaya gelir, ise gidene kadar da benimle olur. Boyle bir sey hic normal degil bence

1 ekim 2021 14:58

2. Yolla gitsin çekilir dert değil.

1 ekim 2021 14:59

3. A1 almaya gelmesiyle ne ilgisi var benim arabam var zaten sorun o değil ki. Ben sözleştiğimiz saate asla yetişememesine sinir oluyorum. Spora tercih ediyo adam beni şaka gibi ya. 1 gün. 1 allahın günü yapmasan ölcek misin gerçekten. Bence de beni özlememiş yani. Bıkbıkbık özledim diye sallıyo. Şimdi 1 ay ben de onu oyalayayım da yuvarlark hesap 3 ay görüşmeyelim. O kadar sinirliyim ki

A2 gerçekten yapıcam onu galiba

1 ekim 2021 15:06

4. Hata sizde, sunu iki kez yapan adamla ucuncu bulusmanin olmamasi lazim.

1 ekim 2021 15:09

5. 2 ay sonra ilk defa görüşeceksiniz ve sizi bekletiyor? Üzgünüm ama sevgisinden emin misiniz süslü? Zira benim sevgilim hemen hemen her gün görüştüğümüz halde buluşmak için can atıyor. 2 ay görmese geceden gelir buluşma yerine.

1 ekim 2021 15:40

6. hayır asla yapmıyor. yükselen oğlak benim sevgilim. dakiktir. sabah 6'da uyanan bi adam

1 ekim 2021 16:29

7. Ay a7 resmen aynı şeyleri yaşamışız. Anlamadışım şey İşe tam vaktinde gidebiliyo yani kronik bi sorun değil herhalde bu. Garezi bana herhalde. Bu huyu dışında iyi biri 2 senede sinir geldi artık. Küçük bi sorun olmaktan çıktı. Çünkü normalde 3-4 saat vakit geçirebilecekken bu süre 1-2 saate düşüyo. Niye böyle olsun ya zaten iş yoğunluğu var sanki her gün görüşüyomuşuz gibi bi rahatlık

1 ekim 2021 16:30

8. sevgiliniz zamanında gidilmesi gereken önemli yerlere (iş, doktor randevusu vs) geç kalan biri mi sadece gezme tozmada mı böyle? eğer her yere geç kalan biriyse huyu budur. sorun size olan sevgisinde değil huyunu değiştirmek istememesindedir ki bu da ayrılık sebebi gayet olabilir. eğer diğer yerlere zamanında gitmesini bilip sizinle böyle oluyorsa sizi alıştırdığını düşünüyor, bu da size verdiği değerle ilgili. ayrılmak istemiyorsanız ya adamın evinde görüşün siz gidin böylece geç kalamaz, ya da görüşme saatini erken söyleyin, 3 e anca yetişir. ben ağır nevale arkadaşlarıma böyle yapıyorum daha bir kere konuşulan saate yetişemediler.

1 ekim 2021 16:30

9. Ahahah 2 ay görüşmesek benimki beni işe götürür skdkjk