1.5 senelik sevgilimden ayrılalı 1 ay oluyor ama hiç ağlamadım acı da çekmedim?

neden böyle oldu sizce? yani normal bir durum mu? ileride patlak vermesinden korkuyorum. çok aşıktım aslında, uçuyordum his olarak. son zamanlarda kavgalarımız artmıştı o zaman soğudum biraz ama bu kadar erken atlatmayı beklemiyordum

1. ben aynısını yaşadım. benim de 1.5 yıllık sevgilimdi.

ayrılalı 4 yıl oluyor bir kere bile özlemedim, aramadım. hiç acı da çekmedim sonradan acısı da hiç çıkmadı. o beni yıllar sonra bile aradı ama nafile. buz gibi soğumuşsun bence.

14 nisan 2022 00:56

2. 1.5 yıllık sevgilimden 4 ay önce ayrıldım ve sadece bittiği için rahatlayıp ağlamıştım. Peşimi asla birakmiyordu, seni çok seviyorum ayağına yapmadığı bok kalmamıştı.

Kendisi hala acı çekiyor görüyorum ama ben bir kere bile özlemedim.

14 nisan 2022 01:15

3. yaklaşık 3 yıllık ilişkim bitince üzülme sürem 1 gün oldu. sevgi aşk bitmiş işte ilişki de o yüzden bitiyor ya merak etme sonradan patlamaz. keyfine bak hazır hissedince de yeni insanlarla tanış.

14 nisan 2022 15:40

4. Ben de 3 senelik sevgilimden ayrıldım. Son 6 ay zaten sürekli kavga gürültü. Beni sürekli eleştirmeler zekamı küçümsemeler falan. En sonunda zar zor ayrıldım. Abartmayayım ama 1 hafta falan sürdü onda da üzülmedim bile şoktaydım sadece. 2 ay oldu ayrılığımız çok iyi hissediyorum kendimi. Neşem enerjim tavan. Çünkü benim alanımı daraltıyordu dibimden ayrılmıyordu her şeyimi onla yapıyordum üstüne bir de kavga ediyorduk nefes alamıyordum. Hatırladıkça tüylerim ürperiyor. Bence ayrılığının yerinde olduğunu gösteriyor acı çekmemek.

14 nisan 2022 23:50