15 dersten 5 büte kalmak kötü bir öğrenci olduğumu mu gösterir?

siz ne düşünüyorsunuz süslüler ilk yılım ve bana fazla büte kalmışım gibi geldi stres oldum

1. 5 büte kalınabiliyor mu ki?

23 ocak 2020 14:45

2. 15 ders alabilsem zaten bilerek 5ini Büte bırakırım ben.

23 ocak 2020 14:46

3. 15 derse kredi nasıl yetebiliyor ya? Bu arada o kadar ders alındıysa büt mükemmel bir şey. Yüksek verme olasılığı daha yüksek. Ben genelde dersleri paylaştırırım büt ve final olarak. Moralinizi bozmadan çalışın bence.

23 ocak 2020 14:51

4. ilk yılınız için çok normal. düşük notla geçmektense bütte yüksek almayı tercih ederim ben.

23 ocak 2020 15:08

5. Bence değil. Stres olmayın kaldınız demek değil ki bu . Ayrıca 15 ders helal olsun nasıl aldınız. Ben kendi okulumda 11 e zor tamamliyordum.

23 ocak 2020 15:28

6. zaten ilk seneniz olmasa bunlardan 5ini final haftasında çalışmadan yani sınava girmeden büte bırakırdınız bence de. Ben çift anadal yaptım ve hep böyle geçtim bir taktik denilebilir. Hiç fark etmez ha finalde vermişsiniz ha bütte aynı şey :) başarılar

23 ocak 2020 15:38

7. 8 dersten 7sinde büte kalmıştım

23 ocak 2020 15:46

8. 7 dersin 5inden büte kaldım çok üzülmeyin .d

23 ocak 2020 16:11

9. 15 ders çok fazla. Kötü bir öğrenci değilsiniz.

23 ocak 2020 17:52

10. Susluler tesekkurler icime su serptiniz. 13 ders bolumumum var, bu donem otomatik atandi bu dersler bize arti olarakta 2 tane uzem var(turk dili ve inkilap) toplam 15 ders oluyor yani. Banada cok gibi geliyor dersler ama diyetetik ve beslenme okuyorum okul zorunlu olarak sacma sapan dersler eklemis (bilgisayar, iktisat) dersleri var mesela ne alaka yani bizim bolumle? Sanirim onlari zorunlu tuttuklari icin cok ders var. yani benim elimde olan bisey degil:(

23 ocak 2020 19:30