19 yaşındayım kendimden daha büyük erkeklerden hoşlandığımı fark ettim?

yaşıtlarım gerçekten çoluk çocuk gibi geliyor. tavırları, hitapları, dertleri gerçekten irite ediyor beni. eski sevgilim 22 yaşında tıp öğrencisiydi sürekli ders çalışıyordu sürekli kütüphanedeydi bir problemi yoktu normal bir çocuktu ama bu durumu bile hoşuma gitmiyordu, kalemliğimde 20 tane kalem var sırt çantasıyla geziyor sürekli :d 32 yaşında bilgisayar mühendisi çok hoş biriyle tanışmıştım bir sinema kulübünde aylardır gitmiyorum görmüyorum ama üzerine düşününce fark ettim ki ben bu yaşlarda mesleği olan işinde gücünde, tavırları olgun, oturmayı kalkmayı bilen erkeklerden hoşlanıyorum öyle bir ilişki mutlu eder beni gibi geliyor. pandemi malum sinema kulübü falan yalan oldu hem de bahsettiğim kişinin amerikaya gitme durumu vardı o iş olmaz o yüzden :/ bu kişi gibi insanlarla nasıl nereden tanışırım bilemiyorum tüm çevrem üniversite öğrencisi. bir de o yaşta olup 19 yaşında bir kızla beraber olan erkekler hakkında önyargılı olur muydunuz?

1. Ben de senin gibi sanardim. Sonra o otuzluklarin senin iligini kemigini kurutup utanmadan suratina bakan vampirler oldugunu gordum. Yapma etme. Sen de cocuksun. Sadece disaridan bakamiyorsun ve buyuk ihtimalle bundan dolayi hatalar yapacaksin. Umarim yapmazsin.

3 ekim 2020 19:13

2. Tekrar okuyunca çocuğu sırt çantası taktığıç için eleştirmiş gibi olmuşum ama uç bir örnek olarak vermiştim bu bile çocuksu geliyor şeklinde, asıl irite eden üst dönemlerden vs bile bana yazan çocukların tavırları, yaşıtlarımın sürekli twitter jargonuyla konuşması. Az önce bir çocuk bir şey atıp 'nasip olur mu be' yazdı ve dank etti artık. Bu yaştaki kişilerle konuşmak istemiyorum:( flörtöz manada tabii

3 ekim 2020 19:16

3. Ahaha bir golddigger goruyorum, cekirdekten yetismis.

3 ekim 2020 19:17

4. Çevremdeki insanların yaşı 30 üzeri...

Biz direk bahsettiğiniz yaşta ilgilenenlere sapık diyoruz. Sizlerin maalesef kişiliği en az 25yaşında oturuyor.

3 ekim 2020 19:23

5. Ben de 19 yaşındayım, sakın 25 yaş üstünü düşünme amaçları kötü ve karakteri oturmamış asıl onlar sadece göz boyarlar, bunu bilmem için deneyimlememe gerek yok ama çevremde gördüm gerçekten arkadaşlarımdan filan. Olgun en azından twitter ağzıyla konuşmayan birini kendi yaşından da bulabilirsin desem inanır mıydın? Ben inanmazdım ama buldum. Eğitim seviyesi yüksek; mesela cerrahpaşada tıp okuyan, itüde bilgisayar okuyan tiplerin arasında bir iki tane yaşından olgun ağzı tavırları düzgün erkek çıkıyor. 2-3 yaş büyüklerden fazlasını isteme onlar senin enerjine yetişemez çünkü. Golddigger değilsen beni pahalı mekanlarda yedirsin içirsin derdinde değilsen 5 yaştan büyüklere bakma.

3 ekim 2020 19:25

6. Maddiyatla ilgili hiçbir şeyden bahsetmedim süslüler ne gold digger'lığı allah aşkına? Maddi durumum yerinde kimsenim beni yedirmesine içirmesine ihtiyacım yok.

Süslü bahsettiğim çocuk da çapa tıp'taydı ancak gerçekten yok en zeki oturaklı gözüken tipler bile sevgili olunca hiç olgun davranmıyor sanmıyorum kendi yaşlarımda sevebileceğim birini bulabileceğimi :/ 26-27 en az diye düşünüyorum 30'lar çoksa bile

3 ekim 2020 19:42

7. Ben de ayni sekilde kendimden buyuklerden hoşlanıyorum. 23 yasindayim geçen sene 40 yasinda bi adamla takıldıgım zamanlar kendimi gercekten cok iyi hissediyordum. Bazen düşünüyorum acaba altinda bi sorun mu var diye. Sebebi bence şu yaşlanmaktan korkmak. Ben yaslanmaktan korkuyorum şahsen hele 40 yasina gelip barda 20lik oğlanlara yürüyen kadınlardan olmak istemiyorum o yüzden 40 yaşında erkeklerin yürüdüğü 20li yaslardaki kızlardan oldum. Yaşıtlarımla takılırken her sey normal ama büyük biriyle takılırken genç oldugumu gercekten hissediyorum. Altinda yatan sebep daddy issues da olabilir belki bilmiyorum gerci babamla da hicbir problemim olmadi bu yasima kadar.

3 ekim 2020 19:45

8. Olgun davranmaktan kastın nedir erkekler geç olgunlaşıyor da bence seni seviyorsa olgun tiplerden hoşlandığını davranışlarınla belirtirsen ona göre davranmaya başlar da her yaş erkek zaten ilişkilerde çocuklaşmaya başlıyor rahat hissetmeye bağlı, 19 yaş erkekten olgunluk beklemek mantıksız da 26-27 yaş erkeğin amacı da taze et afedersin seni et olarak gören ya da geleceğe yatırım gözü açılmamış olarak gören kesim çok fazla olucak.  30 yaşında ablamın eşi ışıkları kapatıp şaka falan yapan tip öyle söyliyim. Bana da çok çocuksu ve şey geliyor adam dışarıdan gayet ciddi takım elbiseli işinde gücünde.

3 ekim 2020 19:48

9. Tamamen olay erkeğin güçlü ve para sahibi olmasını istemek bilinçaltınızda.Ben de kendimden büyükleri çekici buluyorum ama yaşıtlarımı da bulabiliyorum karakterleri ve zekaları ilgimi çekiyorsa aşık oluyorum.Genç erkekler en azından tecrübesiz ama olgunlar artık her yolu biliyorlar ve çok kolay elinde oynatıp bırakıyorlar kadınları.

3 ekim 2020 19:52

10. Babam hayatta en sevdiğim insan olabilir, daddy issues diyenlere cevap vermeyi unutmuşum

Süslü cool olduğunu düşünmüyoruö gerçekten katlanamıyorum yaşıtlarıma desem abartmış olmam katıldığım kulüplerde vs yaşımdan büyük insanlarla otururken kesinlikle çok daha fazla paylaşımda bulunuyor anlaşıldığımı hissediyorum. Dediğiniz gibi bir şeyse de yaşayarak ve deneyimleyerek göreceğim sanırım

3 ekim 2020 21:06