yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    9 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    21 yaşında piyano çalmayı öğrenmek?

    sizce geç mi, bir müzik kursuna yazılmayı planlıyordum ama instagram gönderilerinde hep çocuklar var garip olur mu sizce?

    1. dün birinden duymuştum "geç ancak öldüğünüzde olur" diye. tabi ki geç olmaz süslü istiyorsanız başlayın.

    8 mart 2020 13:27

    2. ben 26'da akardiyona başladım. bence geç değil. çocuk gibi hızlı öğrenemiyorum ama olsun. zevk alıyorum.

    8 mart 2020 13:32

    3. gerçekten profesyonel bir hoca ile çalışırsanız baya ilerleyebilirsiniz.  Önerim konservatuarlarda kurslar açılıyor, onlara kayıt olmanız.

    8 mart 2020 13:38


    4. 21 i çok gözünüzde büyütüyorsunuz gençler halbuki daha ergenlikten hallicesiniz. isteyen her yaşta her şeyi öğrenir abartmayın. sen istekten azinmden haber ver.

    8 mart 2020 13:41

    5. 21 yaşındayım geçtiğimiz Eylül'de başladım kursa ve güzel gidiyor. Kursta benden daha büyük insanlar da var yüksek lisans vs yapan.

    8 mart 2020 13:56

    6. piyano çalmak için uygun parmak yapısına sahipseniz, ellerinizi doğru açı ile tuşlara yerleştirebiliyorsanız yapmanız gereken ileri ve geri 2 temel hareket var. Bunları oturtmak için çok tekrara ve dolayısıyla zamana ihtiyacınız var. eğer günde 4-5 saat piyano çalışabilecek imkanınız varsa ki kuyruklu almak zorunda değilsiniz belli bir maddi imkanınız varsa elektronik piyanolar at deve değil alınır. Piyano en nihayetinde seslere kendi becerimizi verme konusunda en az zorlayan müzik aletidir, 21 yaş hiç geç değil ama istikrar şart. yani kendi piyanonuz olmayacaksa atıyorum haftada 2 saat kurs esnasında piyanoyu görebilecekseniz o işe girişmenizi piyanoyu tanıyan biri olarak tavsiye etmem.

    8 mart 2020 14:12

    7. Piyano öğretmeniyim. Hiçbir şekilde geç değil, sonuçta hobi amaçlı yapacaksınız. En önemli şey zaman ayırmak. Her gün düzenli bir şekilde çalışırsanız ve tabii ki iyi bir öğretmen bulursanız güzel ilerlersiniz. Öğretmene dikkat! İki kurs alan herkes eğitmen (!) artık.

    8 mart 2020 15:17


    8. her birinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iyi bir hoca bulup başlıyorum.

    8 mart 2020 19:29

    9. 27 yaşındayım şan dersine başladım daha yeni :) hiçbir şey için geç değil. 

    8 mart 2020 23:49