25 yaşında üniversiteye başlar mıydınız, değer mi?

hangi üniversitede ne okurdunuz?

1. Şimdi desem ki değmez 25 olmuşsun hayatını kabul et ama 50 yaşına kadar yaşsan daha 25 yılın var 65 yaşına kadar yaşasan 40 yılın var değer ya. Değmez olur mu hiç, değer. Yılmaz erdoğan gibi konuşmak istemiyorum ama 4 sene okuyacaksın sonra bir bu kadar daha yaşayacaksın arada bir durup " acaba okusam nasıl olurdu?" Demek bile çok üzücü olur.

Ama ben okumazdım yani öyle türkiyedeki ilk 10 üniden birinde global bir bölüm değilse istediğinim ve okuyabileceğim, ne gerek var amaaan derdim

1 şubat 2024 17:04

2. of 25 yaş ne ya +30 olup üniversiteye gidenler var. mesela işletme okumuş ama psikoloji okumak istiyor tekrar giriyor ve 30unda okuyor. yani cidden 25 inde okumayacaksın da ne yapacaksın? arkandan at mı koşturuyor hemen gidip evlenip çocuk mu yapacaksın? istiyorsan oku sınıfında 40 yaşındaki insanlar da olacak. afla gelip bölümünü bitirmeye çalışan 50lik dede annneanne bile olacak. 25 yaşını geç bulanlar heralde mezara 40ında girmeyi düşünüyor.

1 şubat 2024 18:00

3. hayat kurmak meslek sahibi olmak icinse hayir. basit bi online sertifikayla bile kariyer degistiriyor gunumuzde insanlar. universite vakit kaybi olur. keyif icinde, akademik ortamlari seviyorsaniz okey.

1 şubat 2024 18:05

4. ne okuyacağını bilmiyorsan zor. ben bildiğim halde senin yaşlarından beri harekete geçemedim. yaş oldu 36. istediğin bölüm varsa bir an önce karar ver.

1 şubat 2024 20:15

5. okumam, daha yeni okul biteli 2-3 sene olmuş bir miktar öğrenci kafasından çıkmak isterim. Ancak 35 civarlarında hayatın bana kattıkları ve gönlümün ne istediğine göre tekrardan üniversiteye başlarım. Eğer maddi imkanım iyi olursa sanat tarihi okumak isterim.

1 şubat 2024 20:30

6. Amaç ne iş bulmak mı?

Tıp,dış hekimliği, çabuk atanabileceği yüksek okullar, ne bileyim işe yarar bölümler okunur.

Zevkine,hobi olarak mı?

50 yaşında da okunur.

İşletme,iktisat,öğretmenlikler, şart bölümü zurt bölümü bunlar 5 para etmez kardeşim.

2 şubat 2024 00:10