30 yaş üstü bakire kadınla evlenmek isteyen adam için yazılanlar ?

az önce twitterda bir tartışmaya denk geldim.yazılanlar şu şekildeydi. 1-simdi farkettim, kadin 30-35mis. memleket gerizekali erkek dolu. bak evladim, 30 yasina kadar bu memlekette namuslu kalacak kadin yok. o kadinlarin hepsini 30'a basmadan kapisiyorlar, hepsi evli. 30 yasina gelip, bakireyim diyen kadin ya arizadir, ya yalanci, yada ikisi birden. 2-30 yaş üstü bir kadının bakire olması aşırı garip olmaz mıydı zaten amk 3-35 yasinda kari alcak birde bakire olcak , oglum sen malmisin sana o yaşta bakire eşşek bile vermezler . ha verirler ya kördur ya topaldir .  sen zor evlenirsin dostum bu yaziyi okursan  4-öyle bir hassasiyeti olmayanı bul ne acıtasyon kasıyon ak 2024 dünyasında bi geniş erkek bulursın biraz dış görüş ve tipten taviz ver yeter am a tapacak dünya kadar adam var tr de malesef şansın çokk ben de 31 yaşındayım ve bekaret benim için önemli bu hassasiyete sahip bir adamla evlenmek istiyorum cidden 30 yaş üstü kadınlar hakkında böyle mi düşünülüyor cidden çok üzüldüm etrqfımda benim yaşımda bakire bir sürü arkadaşım var.

1. Mal erkeklerin ne düşündüğünü önemseme. Çoğu abaza, kadınlar onlarla sevgili olmadıkları için ladınlara iftira atam erkeklerle dolu bu ülke. Bir erkek bakirse eğer bakire bir eş istemesini anlayışla karşılarım ama bakir kalma nedeni kadınların onunla ilgilenmemesi değil tamamen kişisel tercihse.

25 eylül 2024 16:09

2. 31 yasindaki bir kadının bu ergenleri ciddiye alıp kendini üzmesi beni üzer ya.

25 eylül 2024 16:13

3. 37 yaşında bakire bi kuzenim var, bakireyim dediği an erkekleri kendinden uzaklaştırıyo. sevişirken mesela bi tık ileri gidildiğinde bakire olduğunu söylemiş ve adam sevişmeyi bitirmiş. neden söyledin ki diyorum. ona ne? adam sana sormamış bile sen neden haber veriyorsun. belli bi yaştan sonra bakire olmak psikolojik sebepli falan sanıyolar sanırım. 37 yaşındaki bi erkek bakir olduğunu söylese gay sanarım

25 eylül 2024 16:18

4. Konuyla hiç ilgim yok sadece Twitterdaki anonimleri dikkate almayın demeye geldim. Hatta burada da.

25 eylül 2024 16:27

5. Bunları yazanlar hasta tipler ciddiye almıyorum

25 eylül 2024 16:33

6. süslü şunları ciddiye alma. herkese laf söylüyorlar zaten. ben de 27 yaşında 7-8 kişiyle birlikteliğim oldu. onlara göre dünyanın en büyük orospusuyum, ben de "evde kalmaya" mahkumum. psikolojini bozma boş yere. gerçek hayatta onlar bile o kadar acımasız değil, klavyeyi eline alana bir haller oluyor. gerçek hayatta karşılığı yok çoğunun

25 eylül 2024 16:45

7. ayni kadin kendilerine gelse aa bakire kadin buldum diye zevkten dort kose olurlar bosver mal onlar yukarda da birisi yazmis 25inden once seks yapsaniz yollu 30una kadar yapmasaniz ariza mi sjfhjds ayrica bakire oldugunuzu soyleyince kacan adamla da olmaz. bakireyle beraber olsan ne olur sanki ami aletine yapisacak?

25 eylül 2024 18:09

8. Bekaret senin için neden önemli ss?

26 eylül 2024 01:03

9. 32 yaşındayım bakireyim, ilişkide olduğum kişilere güven problemi yaşadığımdan ve hep haklı çıktığımdan gayet de bakire kaldım, çevremde de çok var bakire kadın benim yaşlarımda. Ben bu adamları sallamıyorum çünkü bunların istediği bir kadın tipi yok süslü. Bunlara göre manastıra da kapatsan kendini orospusun ya da psikolojin bozuk bilmem ne? Ne istediğini bu gerizekalılar da bilmiyor hani şunun gibi bir şey onlarınki ateist isterim ama Müslüman da olsun. Bakın bu kadar tuhaf, her kadına bir kulp bulmayı ve onlardan nefret etmeyi beceriyorlar çünkü ana temaları kadınlardan nefret etmek üzerine.

26 eylül 2024 01:15