9-6 çalışanlar hayatınız nasıl?

10da uykum geliyor uyumuyorum yarın olacak işe gidicem diye :(

1. buna revenge bedtime procrastination deniyor süslü ben de muzdaribim. gece ikiye kadar oturuyorum güya işimden sonra kendime vakit ayırabildiğimi beynime kanıtlamaya çalışıyorum ama olmuyor. her gün birbirinin aynısı sanki, sabah uyanıyorum sanki dün akşam hiç yaşanmamış gibi. bilgisayarı kapatıp uyumuşum sabah uyanmışım yine aynı şeyleri yaşıyorum gibi hissediyorum her gün. valla bıktım işten sonraki zaman diliminden hiçbir şey anlamıyorum çok sıkıldım bu durumdan :(

27 kasım 2023 20:21

2. Ben de 1-2 gibi uyuyorum. Sezon sezon dizi bitiriyorum yukarıdaki anonimin dediği gibi her gün birbirinin aynı

27 kasım 2023 20:31

3. Aynı şeyi yaşıyorum adını bilmiyordum. Erken uyuyamıyorum bir türlü:(

27 kasım 2023 20:47

4. 9-5 calisiyorum saat 10da mutlu mutlu yataga giriyorum 1 saat falan youtube izleyip 11 gibi uyuyorum

27 kasım 2023 20:58

5. ben de erken uykum gelmesine rağmen uyumuyorum saat sanki su gibi akıyormuş gibi geliyor. eve geliyorum yemek yapıyorum etrafı topluyorum yatıyorum ve aynı döngü yine.

27 kasım 2023 22:14

6. 8-6 çalışıyorum ve nefret ediyorum. Şuan mesela çok uykum geldi 7de kalkabilmek için birazdan yatmam lazım. Hamileyim çocuğum doğduktan sonra bu düzende yaşamak istemiyorum artık

27 kasım 2023 22:25

7. 9-6 çalışmak bile lüks ben ve tanıdığım herkes 8-6 çalışıyoruz. 11 olunca gözlerim kapanıyor maalesef

28 kasım 2023 00:52

8. Bu kadar uzun saatler çalışmak aslında ne kadar insanlık dışı.. Avrupa haftada 32 saate falan geçerken bizde 40 saat çalışan şükrediyor

28 kasım 2023 01:16

9. önceden 10 gibi uyur sabah altıda kalkardım ve dinlenmiş, uykumu almış olurdum. şimdi zamanım boşa gidiyor gibi hissediyorum ve mümkün olduğunca geç uyumaya çalışıyorum 12-1 gibi ve gün içinde inanılmaz yorgun oluyorum uyukluyorum sürekli. 12 1 e kadar oturunca da yaptığım dizi izlemek, sosyal medyada vakit geçirmek ya da kitap okumak :d

iş çıkışı ya da haftasonları sosyalleşmek ya da aktivite yapmak için kendimi zorla motive ediyorum.

modern kölelik yaptığımız. her gün altıda kalk, 1.5 2 saat yol çek ve işe gidene kadar yorulmuş ol, bilgisayar başında altıya kadar otur ve akşam yine eve gidene kadar istanbul trafiğinde hayatta kalmaya çalış. her gün aynı terane.

28 kasım 2023 09:59

10. ben eve yakın iş bularak biraz daha mutlu olmayı başarabildim. alışmışım evden karanlıkta çıkıp karanlıkta dönmeye. günümün 2 saatini yollarda harcamaya şimdi 8:45te uyanıyorum en geç 5:40ta çıkıyorum. iş çıkışı genelde ya arkadaşlarımla buluşuyorum yada spora gidiyorum. mesela bu aralar spora sardım. spor salonu da yakın tam 6da orda olmuş oluyorum en geç 8e kadar takılıyorum yorgunsam yada tvde izliyceğim bi dizim varsa eve gidiyorum, yoksa spor arkadaşımla bi kahve içmeye gidiyorum. 10 gibi eve geliyorum biraz da evde dolanıp sonra yatmaya gidiyorum. bu aralar erken uyuyorum çok şükür en geç 1, ama bazı geceler günlük kahve miktarından mıdır nedir 4ü görüyorum ve kafayı yiyorum :D

28 kasım 2023 12:03