aşk acısı denilen şey nasıl geçiyor kızlar?

kalbimin atışından rahatsız oluyorum.ruhum sökülüyor ya geceleri değil gündüzleri de sabahları da.nefes alıyorum ama sanki ciğerlerime kezzap döküyorlar.siz nasıl kabullendiniz?azalacak mı bu.yıllarca unutamayan acı çeken insanlardan olmak istemiyorum ama unutmak istemiyorum da ben onu.sadece dertleşmek için yazdım tabii müsait olan süslüler varsa.

1. Süslüm 3 ay olacak hala aklımda diyebilirim. Başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum zaten Okulda tatil olduğu için daha çok boşluktayım ama okul açılınca kafan meşgul olduğu için o kadar fazla aklıma gelmiyor bence bunun çözümü kafanı meşgul etmek. Tek çözümü zaman süslüm umarım sen de çok çabuk iyileşirsin:) bol bol arkadaşlarınla vakit geçir tek kalmamaya çalış.

4 şubat 2020 12:34

2. Süslüm bir süre sonra o acı geçiyor.tamamen bitmiyor tabi. Bazı geceler aklına geliyor ağlıyorsun ama ağlarken şunu farkediyorsun. Mesela artık eskisi gibi canını yakmıyor bu durum. Kabullenmiş oluyorsun.o boşluğu dolduruyorsun tamamen olmasada. Bazen hiç aklına bile gelmiyor.adını gün içinde daha az anıyorsun.bir şekilde geçiyor ama delerek ama teğet geçerek.

4 şubat 2020 12:38

3. Kızlar biz bizden kaynaklanmayan bir kaç sebepten ötürü ayrılmak zorunda bırakıldık.Aramızda hiç sorun yoktu birden oldu.Bu yüzden bu acım belki de.İkinize de çok teşekkür ederim anlayışınız ve tavsiyeleriniz için.İlk defa yaşadığım bi acı o yüzden fikir alma ihtiyacı duydum.

4 şubat 2020 12:51

4. İki kere yaşadım bu acıyı. İkisi de içimde kaldı ama geçiyor bir şekilde süslüm. İnanmayacaksın bende inanmamıştım ama zaman gerçekten istesende istemesende zaman acını azaltıyor

4 şubat 2020 13:23

5. Geçene kadar yaşamak zulüm ama.Hele bide hala umudun varsa günden güne öldürüyor.Ne yemek ne uyku..Çok teşekkür ederim umarım geçer

4 şubat 2020 13:33

6. Geçecek süslücüm. Canın yanıyor ve bu çok normal. Yaşaman gereken duyguları bastırmaya calısma, amaaan iyiyim ben moduna sokmaya çalışma kendini. Şimdi çekmen gereken acıyı ertelemek olur bu sadece, daha sonra şekil değiştirip çıkar karşına. O yüzden şimdi, sonuna kadar yaşa acını, ağlamak istediğinde dilediğince ağla. Ama kendini bilinçli olarak da acıya saplama, sizin için anlamlı şarkıları falan açıp açıp dinleme. Bol bol yürüyüşler yap, yeni playlistler keşfet, mümkünse parkta bahçede gördüğün kedi köpeği sev. Benzer bir süreç yaşadığımda bana iyi gelmişti bunlar.

Acıdan aklımı kaybedeceğimi sandığım bi ayrılık dönemim olmuştu ama geçti gitti.

Hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor, yine baharlar gelecek :)

4 şubat 2020 16:48

7. Çok teşekkür ederim herkese :')

4 şubat 2020 16:53

8. merhaba canım, benim de genellikle sabahları olurdu sonra aksamlara da sıcradı. zaman zaman şiddetini azaltıyor bazen artırıyor. iki sene oldu. sanki hayat yaşamıyorum da ona kavusmak için gün sayıyorum gibi. ama öyle bişey olmayacak. bu hislerimi paylastım kendisiyle kovmaktan beter etti. öyle zaman geçirmeye çalışıyorum. alışıyorsun da hep orada kalıyor acısı. doğum günü var bikaç güne. kutlamak istiyorum ama yine ülüzülürüm kaldıramam diye çok korkuyorum.

4 şubat 2020 22:46

9. Off kıyamam ya :( ne diye tersliyor ki saygısızlık onunki başka bir radde olmuş.benimki terslemez ama yine de yazamıyorum.allah yardımcımız olsun

4 şubat 2020 23:04