aşti içinde nerede yemek yenir? ?

süslüler 2 saata aştide beklemek zorundayım aştidwn başka yere yürümek istemiyorum 2 büyük valizim var. aşti içinde nerede adam akıllı bir şeyler yiyebilirim geçen gün kumru istedim yanında patates kızartması var yazıyordu, gelen tabağa 3 4 tane patates koymuslar resmen bir de ekmeğin dörtte üçünde ketçap mayonez vardı sadece. tost döner ekmek arası bir şeyler nerede yiyebilirim

1. yaaaa of hazır sandviç alabileceğim bir yer de yok koskoca aştiye bi şok bim a101 migros falan yapsalar ya da zincir restaurantlardan acsalar niye yapmiyolar ya saçma sapan yerlerden saçma sapan şeyler yiyeceğimize öfffff

3 haziran 2023 20:32

2. aştiden bir şey yemem +1. leşlik akıyor bene de. ben gelmeden önce normal bir yerde paket yaptırıp gidiyorum aştiye.

ama market gibi bir şey var ordan kraker falan alabilirsin, tabi fiyatları normal fiyatların üstünde. ya da valizi emanete verip (hiç deneyimlemedim nasıl bilmiyorum) gidip bir şeyler alabilirsin kendine başka bir yerden

3 haziran 2023 20:46

3. Süslüler 28 saattir açım şakasız 2 dilim börek 1 poğaçayla geziyorum ahshfhjrjg valizleri emanet verebilsem çıkar yerim ama almıyorlar emanet. Neyse çay falan içeyim abur cubur yiyeyim madem. Çok sinirlendim ya koştur koştur yola çıktım hem valizimde bir sürü eksik var hem açım hem uykusuzum adam akıllı bir şey yiyebilseydim en azından. Bi de kulaklarım tıkanmış gibi bir his var. Artık yatmak istiyorum ya

3 haziran 2023 20:55

4. en alt katta tempo diye bir kafe var ben orada çorba içtim birkaç sefer fena değil. o katta parayla emanet bırakabileceğin bir yer de var sorarsan gösterirler eğer aşti dışına çıkmak istiyorsan.

3 haziran 2023 20:57

5. Aştide ilk kattı sanırım beyaz masaları olan bir kafe tarzı yer vardı kafe derken çay, tost tarzı başka şeyler de vardı sanırım. Ben bazlama tost ve çay içmiştim temizdi en azından zehirlenmedim ya da yerken midem vs bulanmadı. Ya da Beypazarı kurusu alırsan bayağı tutar seni.

3 haziran 2023 21:00

6. Arabica var aşti'de, valizleri emanette bırakıp biraz kafa dinleyebilirsin kahve eşliğinde. Sandviçleri vardı sanki ama emin değilim, diğer garip restoranlardan yeğdir diye düşünüyoru.

3 haziran 2023 21:00

7. Ayyyy evet yeni mi açılmıştı süslü,, sanki bi sayfada gördüm açıldığınııı ay bi kahve bi de çorba içeyim mideme sıcak bi şeyler girsin

3 haziran 2023 21:05

8. Park garage cafe temizdir, gerçekten sıcak yemekleri de çok lezzetlidir. İçeriden biri olarak söylüyorum :)

4 haziran 2023 14:31