adalarda otel önerisi olan var mı?

süslüler selam, adalarda temiz, önerebileceğiniz bir otel ya da pansiyon var mıdır? belki bungalov da olabilir. bütçem maksimum gecelik 1000 lira şu an ama odaya göre arttırabilirim. illa adalar olmasına gerek yok, ağvaya gidecek kadar yol çekmek istemiyorum ama şile ya da istanbul'a yakın başka yerlerde de önerilerinize açığım. teşekkür ederim.

1. Büyükada nizam butik otel ana cadde üzerinde kalıyor otobüs durağı var yakınında hem

28 şubat 2023 11:05

2. teşekkür ederim öneriniz için a1

28 şubat 2023 11:10

3. tiktoka yaz cıkıyo

28 şubat 2023 11:38

4. büyükada'da ada palas butik otel olabilir, tarihi bir köşk, biz sevmiştik. bahçesinde secret garden diye tatlı bir restoranı da var.

28 şubat 2023 12:12

5. çenar konak

28 şubat 2023 12:49

6. ben de çenar konak diyecektim, küçük arka bahçesinde verdikleri kahvaltısını da çok beğenmiştik, hep aklımda kalan bir yer

28 şubat 2023 16:54

7. Çenar çok güzeldi

28 şubat 2023 20:13

8. Biz yılbaşından önce çenar konak'ta kaldık, teraslı oda çok güzeldi. Sabah kahvaltıyı terasa getirdiler, sahile 8-10 dk, ufak bir deniz manzarası var. Bir daha gitsem sahildeki mom hotelde kalmayı isterdim ama

28 şubat 2023 20:22

9. Secret garden'a da akşam yemeğine gitmiştik, yemek çok güzeldi, masaya mum, gül yaprakları filan döktüler, biz soğuk havada gittiğimiz için içerde oturduk ama bahçe çok güzel gözüküyordu

28 şubat 2023 20:24

10. Mimoza butik otel'i önerebilirim. Bütçenize göre uygun ve kahvaltısı çok güzeldi.

1 mart 2023 06:39