adet gecikmesinden kaç gün sonra idrarda gebelik testi yapmalıyım doğru sonuç için?

1. 10-12 gün

6 mayıs 2023 19:32

2. Ben 1 gün gecikse yaparim şahsen, suan testlerin doğruluk oranı epey yüksek. Ben 2 kez gebelik yaşadım ikisinde de reglimden önce test yaparak öğrendim.

6 mayıs 2023 20:39

3. Predictor ertesi gün gösteriyor. Predictor earşy beklenen adet tarihinden 3-4 gün önceden itibaren sonuç veriyor.

6 mayıs 2023 20:41

4. Valla gecikmem on gün olmasına rağmen negatif vermişti iki test. Kanda çıkmıştı.

6 mayıs 2023 20:57

5. Kanda ne zaman baktınız

6 mayıs 2023 21:41

6. oha reglin gecikmesinden sonra on gün mü?! arkadaşlar emin misiniz? trendyol'da toplu pakette satılan dandik kaset testle bile beklenen ama olmayan regl gününde öğrendim ben.

6 mayıs 2023 21:45

7. Demek ki her insanda değişkenlik gösteriyor:)

6 mayıs 2023 22:58

8. ovülasyondan 10 gün sonra yaptım yaptım yani beklediğim regl tarihimden yaklaşık 1 hafta önce. biraz farklı hissetmiştim kendimi dayanamayıp test yapmıştım. erken idrar testinde silik çizgi çıkmıştı. döngümün 26. Gününde beta hcg 40 çıkmış şimdi baktım e-nabızdan. bu kadar erken öğrenmek de iyi olmuyor ama. Tutundu mu tutunmadı mı gerçekten hamile miyim kese görünecek mi falan diye çok gerildiğimi hatırlıyorum. şimdi olsa şüphem varsa 1 gün geciktiğinde test yapardım. İstediğiniz bir gebelikse umarım pozitif çıkar test <3

6 mayıs 2023 23:28

9. Bhcg hormonu önce kanda yükselir. İdrara geçemesi daha sonra olur.

7 mayıs 2023 00:08

10. Ben 1 gun sonra yapmıştım. Cok silik 2.cizgi görülmüştü.

7 mayıs 2023 09:39