akıştaki yemek fotoğrafları sizce de çok saçma değil mi?

hepsi peşpeşe gelmiş ve çoğu tarif vermiyor. tarifsiz fotoğrafların amacı ne? neden ekliyosunuz?

1. evet saçma ve sinir bozucu.

18 nisan 2020 20:06

2. Tarif yoksa saçma bencede. Fakat ben gördüğümde hoşuma gidiyor. Hemen YouTube yazıp tarifleri inceliyorum. O zaman buradan kendi yaptıkları yemek veya tatlıları paylaşan süslüler ;lütfen tarife paylaşın :)

18 nisan 2020 20:10

3. beğendiyseniz mesaj atıp tarif istersiniz. kimse tarif vs. başlığına yemek fotoğrafı koymamış neden tarif yazmak zorundalarmış gibi soru sormuşsunuz ya da en basitinden canları öyle yapmak istemiştir :)

18 nisan 2020 20:11

4. Niye diyette misiniz?

18 nisan 2020 20:14

5. gösteriş bakın bakın ne ka becerikliyim ben elime sağlık oh dedirtmek için. bize ne kim ne yedi ne sıçtı saçma sapan bir yer oldu iyice burası instagram gibi kullanıyor bazıları burayı. şikayet etsen de bir iş bilmez sürüsü var ismi var cismi yoklar onlardan da bir cacık olmuyor zaten. Kadınlar kulübünün yandan yemişi olduk.

18 nisan 2020 20:18

6. bence saçma değil. ben o tarifleri gördükçe motive olup direkt o yemekleri veya farklı tarifleri deniyorum ayrıca üşengeçlikten makarna yapmamak için bir sebebim oluyor. adı "süslü sözlük" olan bir yerde yemeklerin işi ne diye soracak olursanız da sitenin ama konsepti kozmetik vb. olsa da özellikle soru cevap aparatında görüyoruz ki site kadınların kulübünün alternatifi sadece. her konu hakkında bir şeyler bulabiliyoruz.

bir de bu kadar kitlesi geniş bir site için herkesi tatmin etmek çok zor. kedi fotoğraflarından da rahatsız olan süslüler vardı. hatta direkt olarak kozmetik ürünlerinin fotoğrafı konduğu zaman "google'dan kendimiz de aratıp bulabiliriz" diyenler olmuştu :) yani size saçma gelmesi normal ama farklı içerikler görmek beni tatmin ediyor, eminim birçok kişi benim gibi düşünüyordur. bir de internet elimizin altında, aynı yemeğin farklı tariflerini basit bir arama ile öğrenebiliyoruz. kimi tarifi de veriyor zaten..

18 nisan 2020 21:08

7. anlatmak istediğinizi kasten çarpıtmak istediğimi neden düşündünüz ki? ben gerçekten artniyetsiz şekilde tariflerin internetten bulunacağını düşünüyorum ve eğer gerçekten kişi de tarifi merak ediyorsa kullanıcıya mesaj atabilir. işleri bu kadar kompleksleştirmeye gerek yok bence veya kötü niyetli düşünmeye. ben sizi tanımıyorum, siz beni tanımıyorsunuz, karşılıklı olarak itham altında bırakmaya gerek yok :)

18 nisan 2020 21:28

8. öfff birincisi burası yemek sitesi mi kimsenin ne yemek yaptığını merak etmiyoruz hadi paylaştın bir de tarifsiz paylaşılması epey saçma soru sahibi bu konuda doğru söylüyor. ikincisi benim düşüncem şu ki yaptıkları şeyler de gayet normal sıradan şeyler olağanüstü ilginç bir şey bile değil. attıkları başlıkta süslülerin karantina da kendilerini kaptırdıkları şeyler diye geçiyor. ilham verici bir şey yaparsın atarsın anlarım da sıradan bir kek bir hamburger yapıp atmanın mantığı nedir?

18 nisan 2020 21:34

9. Kaosu cikaran sensin gibi geldi bana

18 nisan 2020 21:41

10. salarsak kaos mu çıkar :D gerçekten saçmalıyorsunuz. eğer siteye aykırı olsaydı zaten paylaşım yasak olurdu. neyi neyden veya neyi kimden korumaya çalışıyorsunuz. hayır sizin yaptığınız da kaos çıkarmak. rahatsız oluyorsanız o fotoğraflara bakmayın, geçin. hayatta rahatsız olduğunuz her şeye müdahale edebiliyor musunuz veya burada anonimken yaptığınız gibi iğneleyici şekilde konuşabiliyor musunuz acaba? hiç sanmam.

18 nisan 2020 21:42