akşam geç saatte mesaj atan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

1. Bu arada kendi fikrimi de belirteyim. Abaza olduklarını düşünüyorum. Yalnız geçenlerde biri gece üçte birden aklıma geldin iyi geceler dilemek istedim :) demiş. Kendisi düzgün biridir. Bana ilgisi var gibiydi ama yüzde yüz emin değildim. O çocuk için öyle düşünemedim. Belki niyetini anlamam için mi demiş olabilir dedim. Ondan bu soruyu sordum.

18 şubat 2021 07:37

2. Mesajsa sorun yok bence, 4 saatlik zaman farkı olan bir ülkede yaşıyorum, gece vakti görüntülü arayan ağır mal akrabalarım var malesef :(

18 şubat 2021 08:01

3. bir saatten sonra yakın arkadaş dahi olsa aramayı ve mesajı hoş bulmuyorum. mesaj birazcık daha geç olabilir ama gece yarısı acil olmayan sohbet mesajı atmak gorgusuzluk bence. ben bu tarz mesajlara ertesi sabah dönüyorum.

18 şubat 2021 08:20

4. işten bi mesaj geldiğinde sinir oluyorum ben de. fazla geç olmasına da gerek yok, 9'dan sonra falan biri bi şey istediğinde hiç hoşuma gitmiyor ertesi sabah yapılsa da hiçbir şey olmaz.

18 şubat 2021 09:25

5. çok önemsemiyorum açıkçası. cevap vermek istemiyorsam mesajı açmıyorum sabah cevaplıyorum. münasebetsizce aramasından iyidir diyorum

18 şubat 2021 09:30

6. Kızlar peki ilk yorumda bahsettiğim gibi bir durumda çocuk hakkında olumsuz düşünür müsünüz?

18 şubat 2021 10:22

7. Gece 3te seni düşünüyorsa ilgisini nasıl belli etsin daha diyorum ama bence bu konuda mesafe koyun yani. Bir erkeğin değer verdiği bir kadına ciddi düşünme potansiyeli taşıyorsa gece 3te yazmaz bence. Yada oldukça rahat biri. İkisi de hoş değil bence.

18 şubat 2021 11:41

8. Anonim 5, ben de ona şaşırdım. Son derece ciddi bir insandır. 4 yıldır tanırım. Ne bir saygısızlık ne yılışık bir hareket kimseye karşı. O anlamda bir sorun yok. Zaten ilk defa o saatte böyle bir şey yazdı ve şaşırdım. Normalde o saatlerde mesaj atan biri değil. Acaba ilgisini mi belli etmek istedi ben anlayabileyim diye dedim.

18 şubat 2021 12:43

9. Demek ki abayı yakmış size süslü dayanamamış gözü karartıp yazmış

18 şubat 2021 13:53

10. Anladım. Ben de emin olamadım da. Teşekkür ederim yorumunuz için.

18 şubat 2021 14:30