aldatıldığımı nereden anlarım?aldatıldığını düşünürsen gerçekten aldatılıyor musun?

süslüler çok uzun olacak o yüzden okuyup kafası şişecek süslüler hakkınızı helal edin.son zamanlarda kavgalardan dolayı mı bilmiyorum aramız kötüydü.ancak sanki bana karşı ne kadar aşığım sana desede konuşurken gözleri dolsada bazen aldatıldığımı düşünüyorum. geçmişte yaşadığımız bir olay var biz sevgili değildik duygularımdan emin olmadığım için onu terk etmiştim 1.5yıl yazmadım .o sıra beni beklemiş sonra gelmeyeceğimi düşünüp biriyle flörtleşmiş toplam 2 ay arkadaşça konuşmuş 15 gün sevgili olmuş.kızı sanırım yarabandı niyetine kullanmış. sonra aramızda konuşma geçti ben yazdım onu arkadaşça çok özlemiştim yaşadığı şehire geleceğimi,buluşmak istediğimi söylemiştim. ben hayatında biri olduğunu bilmiyordum.bunu bana sonradan dedi yani yazdığımda demedi aslında düşünüyorum biri bana yazsa direkt sevgilim var diye belirtir miydim sanırım hayır,emin değilim.zaten 4 gün anca konuşmuşuzdur. sonra kıza beni anlatmış hala sevdiğini onu kandırmak istemediğini vs.hatta kız bana instagramdan falan ulaşıp yazmıştı ‘seni sevdiğini söyledi inanma.bir ay önce bana derdi aynı kelimeleri.seninle konuşurken beni aldattı tabii senide”vs . bunu ona söylediğimde kendiside ss attı kıza en başından beri arkadaşlarken” x i unutamadım  onun kadar kimseye aşık olamayacağım vs”kız dertleşmiş falan biliyormuş beni zaten instamıda öyle bulmuş  belki haklıydı diyorum kız belki bana yardımcı olmak istedi vs tabii ben özet geçiyorum 1 ay falan bu olaylar olunca ona asla yazmadım.sürekli aradı, yazdı engelledim.arkadaşlarından yazdı, arkadaşları bana yazdı “seni hiç unutmamıştı” diye.çok güvendiğim bi kız arkadaşı var asla yalan söylemez yani her konuda dobra.onun yanından gelince sürekli” x i anımsatıyor ben yapamıyorum onu özlüyorum “hatta ben yazmadan önceki gün ayrılık mesajı bile hazırlamış vs ne zaman atacağını düşünüyormuş.tabii kız arkadaşı onun çok hatalı olduğunuda söylüyor bu konuda.  aldatıldım mı o zaman aldatılmadım mı?anlamıyorum.düşününce  normal arkadaşça konuşuyorduk herhangi bir yakınlaşma olmadı. zaten yakınlaşma olduğunu anlar anlamaz kıza yazdı.diyorum şu an beni aldatsa herhalde ona dediği gibi banada derdi her neyse bu bende acaba kompleks mi oluştu güvensizlik bu yüzden ?  sonra yanıma geldi yüz yüze konuştuk ilk başta zordu sonra ne olduysa biz sevgili olduk.gayet güzel gidiyordu ki son zamanlarda çok fazla kavga ediyoruz.dürüst olayım genelde ben kaynaklı. ancak eskiden kavga ederken sürekli tabiri caizse peşimde koşardı.şu an benim yazmamı bekler.kendimden çok taviz verdim bunun farkındayım o bana aşıkken çok çekti şimdi sevdiğimi biliyorum hislerim yoğun nasıl yapayım diyorum. aptala bağladım. ilgisi azalmış gibi hissediyorum.akşama kadar çalışıyor zaten fazla vakit geçiremiyoruz geceye yakın geliyor yoruluyor konuşurken uyuya kalıyor. aldatıldığımı düşündüren ilgi azalmasıydı tabii en son tamamen ateşlendi bu his.  wp konuşurken az önce birkaç dakika sonra cevap verdi içime kurt düştü “kimle konuşuyorsunda geç cevap verdin len” dedim şakaya vurup “arkadaşımla x le”dedi. bende neden bilmem normalde asla huyum değildir istemedim şu zamana kadar.aksine çok nadirde olsa geçmişte o isterdi bende içimdeki kurt gitsin diye” ss atar mısın?”dedim “neden atayım”dedi “rica ettiğim için dedim güler şekilde”  “gerek yok” dedi bende “tamam anladım sabah erken kalkacağım uyuyayım iyi uykular”dedim “sen çıkınca wpdan ona döndüm çocuk bekliyor yarım saattir”dedi bende” sorun yok önemsiz dedim” sizce aldatılıyor olabilir miyim süslüler? yan yana değiliz şu an mesafe ilişkisi içindeyiz ve bu yüzden nasıl anlarım bilmiyorum. instada takip ettikleri vs onu takip edenler olsun normal arkadaşları tanıdıklarım herhangi bir değişiklik yok sizce ben mi çok kuruntu yapıyorum?  wp çevrimiçiliği mesela ben çıkarsam o saatte o da çıkar.ben yazarsam o da girer tabii belki üstten cevaplıyordur bilemem.ne bileyim süslüler nasıl anlayabilirim aldatıldığımı? buluşunca falan anlayabilir miyim malum aylardı buluşmuyoruz yakında buluşacağız bir yöntemi var mı?ya da ben hepsini bu kız olayından dolayı mı yaşıyorum bu durumu bitirmeli miyim?

1. İstediğiniz şeyin cevabı olmayacak ama korkunç toksik bir ilişki halini almış. Resmen çocuğa acıdım. Size de acıdım aslında böyle paranoya ile ilişki yaşanmaz. Screenshot atın filan demek. Allah muhafaza...

28 haziran 2021 00:25

2. Sanırım toksikleşti gerçekten süslü.dediğim gibi kaç yıldır arkadaşkende sevgiliykende ne bir ss,şifre isteme ,telefonunu kurcalama merakım olmadı.bugün ilk kez istedim işte şüphe düştü içime.

28 haziran 2021 00:28

3. Ben şuraya takıldım 'zaten 4 gün anca konuşmuşuzdur' başta sadece 4 gün konuşup iletişimi kestiniz yoksa onun bulunduğu şehire gittiğinizden itibaren mi 4 gün konuştunuz? Bence kız haklı sizi unuttuğu sırada karşısına çıkmışsınız yani sizden umudu kesmiş ki ilişkiye başlamış. Yara bandı arasa 2 ay süründürmezdi. Siz adım atıp aklını karıştırınca kızı şutladı bir nevi kız aldatıldı siz değil. O durumda sizi aldatması zaten imkansız çünkü bağınızı koparmışsınız istediğini yapmakta özgür. Dün o kıza bunu yapan yarın size de yapar diyorum dikkat

28 haziran 2021 00:35

4. Eminim lincleneceğim biliyorum bence sizi seviyor sevmese arkadaslarina anlatmaz aldatsa wp insta mutlaka ufakta olsa bir sey yakalardiniz ekran görüntüsü atmama nedeni büyük ihtimal daha öncede aldatildiginiza dair ima ettiniz ettiginiz için bana güvene getirmis adamin yaptigi zaten yanlis sevgilisi varken sizle konusmasi ama düsününce adam 4 gün anca konusmus arkadasca siz dönüncede kıza yazmis iste bu yaptigi yanlis da kizda da hic mi suc yok kendi yara bandı oldugunu anlamamis mi dertlesmis o kadar senden bahsetmis yangına körükle gitmis anladigim kadariyla bu kızla ayni sehirdeler diye sanırım güvensizlik duyuyorsun yanlis mi anladim eminim o kizla alakası yoktur aldatiyo mu bilmem ama ben ihtimal veremedim aldatmak istese o kizla sürdürür ikinizide oynatir ne sana ne o kıza derdi ikinizde birbirinizden uzaksiniz nereden bileceksiniz

28 haziran 2021 00:37

5. A3 süslü öncesinde 2 yıl arkadaşlık flörtlük arası durumumuz vardı. ilişkiye dönmeme nedeni bendim.o hep istedi sonra bir şekilde ben konuşmayı kestim.onun bulunduğu şehire gitmedim ,gidecektim zaten 1 yıl sonra öyle mesaj attım tüm bu olaylar  4 gün onunla normal konuştuktan sonra oldu 4 gün boyunca arkadaşça konuştum zaten çok sık değildi ‘günaydın,nasılsın ‘minvalinde.

28 haziran 2021 00:45

6. Yhaa svgilisi varken bna yürüyen adam şimdi bni aldatıyor muuu :(((( nasıl yaaaa hani beni unutmamistiiii

28 haziran 2021 00:49

7. ya trollsün, ya da aynı soru sahibi bakış açıları değiştirerek sormuş. çünkü aynı soru ve hatta 7. anonim de "yarabandı" demiş.

(link: https://www.suslusozluk.com/soru/sevgilim-arkada%C5%9Flar%C4%B1yla-s%C3%BCrekli-eskiden-platonik-oldu%C4%9Fu-k%C4%B1z-hakk%C4%B1nda-konu%C5%9Fuyor?t= link)

28 haziran 2021 01:25