aldatıp pişman olup bir daha aldatmayan, aldatılıp affedip bir daha aldatılmayan var mı?

aldatan insan pişman olup gerçekten bir daha aldatmayabilir mi? yoksa bir kere yapan bir daha yapar mı,

1. Belli ki sevgilini affetmeye yer arıyosun. Bir yapan bir daha yapar, affedilince ona güvenir daha da yapar. O kadar kıymetsiz misiniz ya başkasında gözü olan adamla devam ediyorsunuz

10 haziran 2022 16:46

2. bi umit boyle seyler sordugunuzu biliyorum ama bu bir karakter defosu. yapan demek ki yapabiliyor ve tekrar da yapacak anlamına geliyor.

10 haziran 2022 16:46

3. Ay bu ne celal arkadaşlar ben aldatılmadım. Bir arkadaşım sevgilisini aldatmış yakalanmadı da bir daha asla yapmayacağını söylüyor ben de bir kere yapmışsın artık o eşiği geçmişsin diyorum yok asla yapmam uzak mesafeydi şuydu buydu diye diretiyor bir daha asla aldatmayacağı konusunda onun için sordum ne kadar agresifsiniz sshajahba

10 haziran 2022 16:50

4. Süslü ben yürek yemişlikle yazacağım bundan önceki tüm erkek arkadaşlarımı aldattım. Ama bu ilişkimi aslaa aldatmanın ası geçmedi aklımdan.

10 haziran 2022 16:52

5. Bu soru fix her gün açılıyor ondan diğer anonimler öyle yazmıştır ayrıca aldatan aldatır

10 haziran 2022 16:55

6. Ve evet eğer çok vazgeçilmez biri değilseniz aldatan aldatır. Ya kabul edin ya ayrılın

10 haziran 2022 17:05

7. Ss burdakiler kalıp sorulara alisik kalıp cevaplar veriliyor ters köşe soru gelse ösymde turkce paragraf sorularini anlamayip iki şık arasında kalıp zamanini yetiremeyen ogrenci gibi kaliveriyorlar

10 haziran 2022 17:59

8. Aldatan da pişman olur ve bir daha aldatmaz diyorsunuz yani. Bilemiyorum yıllar önce bir ilişkimde ihanet değil ama kronikleşmiş bir sorun vardı psikiyatri uzmanına sorduğumda evet bu davranıştan vazgeçer ama 50-60 yaşına gelince durulur sakinleşir demişti. İhanet de buna benzer bence. Yapan o davranışı sergileyen fırsat bulunca hep yapar gibi geliyor ama arkadaşım ısrarla koşullar bazen buna neden olur falan diyor.

10 haziran 2022 18:08

9. https://lovedevani.com/reasons-why-you-should-not-forgive-a-cheater aynen buradaki gibi düşünüyorum. Bazı travmalarla ilişki devam edilir ama aldat/ılma bunlardan değil. Bunu hatırlamadan tek günün geçmeyecek.

10 haziran 2022 22:01

10. (link: https://lovedevani.com/reasons-why-you-should-not-forgive-a-cheater Düzgün atayım okumak isteyen olursa)

10 haziran 2022 22:05