aldatan erkek nişanlısına söylenmeli mi?

iki farklı kurumdayız birbirimize bi şey danışmamız gerekti mailleştik cart curt. görüşmeye başladık. 1 ay sonra nişanlı olduğunu öğrendim. 3 ay sonra fa nikahı varmış. kimse görüştüğümüzü bilmediği için nişanlısına fake hesaptan falan yazsam benim söylediğim belli olur bana zarar verebilir. banane diyip sırtını mu dönmeli. nişanlısı bilmeli mi

1. Yani aslında söylemen lazım ama nikaha 3 ay kalmış. İki mesajlaşmış diye kızın nişanı falan atacağını sanmıyorum. Erkek bana zarar verir diyorsun ama kadın da takabilir. Kızın bir kankasını falan bulursan ona söyleyebilirsin. Ya da açıksa hesabı ben senin nişanlını şurda şurda şöyle bir kozla gördün diye fark hesaptan yazabilirsin. İçin daha rahat edecekse

16 mart 2024 21:17

2. Sadece mailleştiniz mi, görüşmekten kastınız nedir? Aldatmanın şekli, düzeyi olmaz asla ama söyleyip söylememe durumu yaşananlara göre de değişebilir çünkü zarar verme ihtimali var diyorsunuz yani

16 mart 2024 21:28

3. Süslü flörtleştiyseniz ve sana kesinlikle zarar gelmeyecekse söylenmeli. O kıza da yazık çünkü bak evlilik yolundalar diyorsun. Yakın bir erkek arkadaşın varsa benim sevgilimle görüşmüş gibisinden yazsa olmaz mı? Bu tipler erkeklere dalaşmazlar çünkü.

16 mart 2024 21:44

4. Ya ben kızın yerinde olsam bilmek isterdim bi şekilde söyle bence. Ssleri falan at sadece hiç yoksa

16 mart 2024 21:53

5. Söyleee. Kız nasıl bir şerefsizle evleneceğini bilsin. Söylemezeniz vebal almış olursunuz.

Kız ilişkiyi bitirmeyecekse bile karşısındaki şerefsizi erkenden tanısın da denetlesin. Herif rahat rahat at koşturmasın ortalıkta

16 mart 2024 22:02

6. Size ne ya milletin ilişkisinden. Türkiyedeki herkes başkasının işine burnunu sokmaya ne meraklı işgüzarlık yapmayın engelle geç

16 mart 2024 22:06

7. şu IŞGÜZARLIK YAPMAYIN yorumunu yapan KISININ BEN HEP AYNI ERKEK OLDUGUNU DUSUNUYORUM. BEYEFENDI ALDATIYOR VE FOYASI ÇIKMASIN DIYE HERHALDE HEP BU YORUMU YAPIYOR. O HUZURLAR BOZULSUN EFENDIM SÖYLEYIN HERKES NE MAL OLDUKLARINI BILSIN BU ŞEREFSIZLLERIN. YANLARINA KAR KALMASIN

16 mart 2024 22:12

8. a6 rafine zevkmiş kızı da ilişkiye ortak etmiş huzurlu huzurlu evlenip başka bir kızın hayatıyla, duygularıyla mı oynayacak??? Hadi oradan! Asla dinlemeyin bu tipleri, bu boku yiyenlerin rahatı bozulsun bir zahmet.

16 mart 2024 22:18

9. A6 sorry butt sisterhood comes first

Ben her halükarda söylerdim kız ister bitirir ister bitirmez onun bileceği iş belki açık ilişkidir ama ben her ihtimale karşı yani bir kadının aptal yerine konulması ihtimaline karşı söylerdim.

16 mart 2024 22:28

10. Söyle diyenler (ki 'normal' şartlarda doğru olan bu) adam bana zarar verebilir kısmını okudu mu acaba?

16 mart 2024 22:55