aldatan eski sevgiliden intikam almak?

sevgilimi çok sevdiğim halde onun ilgisizliği, sevgisizliği yüzünden çok yakın zamanda ayrılmıştık. çok acı çektim. geçen gün şeytan dürttü, uğruna benimle kavga ettiği kadınlardan birinin instagramına baktım, öyle gözüküyor ki kadın eskortmuş. ayrıntıya girmeyeceğim ama bu kadınla ilgili tavrından dolayı beni aldattığını anladım, zaten onlarca kez beni şüphelendiren hareketleri oldu. ben bu adamdan intikam almak istiyorum çünkü bana uyguladığı duygusal şiddetin haddi hesabı yoktu, beni istemediğim şeyleri yapmaya zorlardı. ayrılmamış olsak yüzüne vururdum ama şimdi yapmak geri adım atmak olur. bir de benimle evlilik planlıyordu. bazen ailesine rezil edesim geliyor. ne yapmalıyım, nasıl canını yakarım?

1. Bence bulaşmayın. Sizi aldatan bir insan için değmez, uğraşmayın. İyi veya kötü hiçbir iletişimde bulunmayın. Çünkü bunu haketmiyor.

28 ekim 2018 21:24

2. İnsanların hayatlarını bu kadar alt üst etmeye gerek yok ya şuradaki soruları hayretle okuyorum herhangi bir eski sevgiliniz gidip babanıza annenize sizi rezil etsin ister miydiniz? Bir derdiniz varsa adamla çözün abartmayın bu kadar ilişki sonuçta, yaşanmış bitmiş.

28 ekim 2018 21:38

3. O benim hayatımı alt üst ederken iyiydi ama. Şu adamı bile savundunuz ya burası gerçekten çığrından çıkmış. Ben böyle bir şerefsiZlik yapsaydım ben de hak ederdim. Ailesi de bana iyi davranmadı, adam benden uzakta çalışıyor, oğullarına aman oğlum orada biriyle beraber olursan dikkatli ol derlerdi, hepsi hak ettiler. Zaten sinirli ve mutsuzum, zevk alıyorsunuz bu yaptığınız şeyden herhalde. savunmayı bırakın artık bu erkekleri. Mağdur o değil benim. Asıl ben size hayret ediyorum.

28 ekim 2018 22:17

4. Buna nasıl yaşanmış bitmiş diye yaklaşayım? Ben onun bıraktığı yaraları sarmaya çalışıyorum, o gününü gün ediyor. Umarım bu yazdığınız şeyin ne anlama geldiğini bir gün anlarsınız. ilk iki anonim teşekkür ederim, kendime zarar vermeden doğru olanı yapmaya çalışacağım.

28 ekim 2018 22:21

5. Ben ilk anonim süslüm. İçindeki öfkeyi o kadar iyi anlıyorum ki. Uzun bir ilişki sonrası yarı yolda bırakıldım. size söyleyeceğim tek şey sakın intikam için uğraşmayın. Yoksa yine sizin huzurunuz kaçacak. Hayat onlar için olağan akışında devam ediyor bunu farkettim. Hergün ağladım, beddua ettim elime ne geçiyor hiçbir şey. Yine sen perişan oluyorsun. aldatılmadım ama inanın ki aldatılmayı yeğlerdim Yaşadıklarımdan ve duyduklarımdan sonra. Hayatı tanıdık, insanları tanıdık. Bana, aileme demişti ki pisliğinizde boğulun. Şimdi kendi boğuluyor berbet hayatında ve mutsuzluğunda. Biz almasak da hayat alıyor onlardan öcümüzü.

28 ekim 2018 22:50

6. 6. Ve 7. Cevapların sahibi süslüler size gerçekten teşekkür ederim. Zaten sözlükte en nefret ettiğim şey alkışlanmak için kadınları aşağılayan cevaplar verenler, şimdi de bana denk geldi. o adamın elbette hayatı alt üst Olsun isterim. İlahi adalet bunu yapacaksa ben uğraşmam. Ama o mutluyken, istediğini elde etmişken, benim onun uyguladığı baskı yüzünden kendime zarar vermiş olmam çok ağır geliyor. Bana cinsellik yaşamam için baskı yapan, kabul etmediğimde bana suçlu ve zavallıymışım gibi hissettiren birisiydi. Bu kadından şüphelendiğimde onu savundu, bana deli muamelesi yaptı. Onu bir zamanlar çok severken artık sevmiyorum, bedduayla anıyorum, aldatmasından çok kendimden nefret ettirdiği için yaptıklarının bedelini ödemesini istiyorum. Sizin dediğinizi dinleyip hemen eyleme geçmeyeceğim ama hala böyle kötü olursam bir şeyler yaparım. Çok çok teşekkür ederim, siz de iyi ki o adamdan kurtulmuşsunuz, umarım şimdi iyi ve mutlusunuzdur.

28 ekim 2018 23:14

7. 4 sene önce sizin geçtiğinize benzeyen bir süreçten geçtim. eski sevgilim ben ona hala çok aşık olmama rağmen ilgisiz davranıp en sonunda uzun süreli ilişkiyi bitirip beni terk etmişti. daha sonraları (tamamen tesadüfen) ilişki içindeyken beni aldattığını öğrenmiştim ve dünyam yıkılmıştı. intikam planları kurmuştum. acı çekmesini gönülden istiyordum.

lakin bu planların hiçbirini hayata geçirmedim, hatta onun hayatından kayboldum. yıllarca görüşmedik. asla aramadım ve sormadım. en son bir yerlerde karşılaştığımızda yüzüne bile bakmadan geçip gitme seviyesine gelmiştim çünkü zamanla acım artık yok olmuştu ve bir zamanlar uğruna yerlerde tepinerek ağladığım adam artık beni zerre üzmüyor ve öfkelendirmiyordu. unutmuştum artık. sanki hiç tanımıyormuşçasına nötrdüm ona karşı (hala öyleyim).

geçen sene bu zamanlarda ısrarla benimle görüşmek istedi. başta reddettim, sonra kabul ettim ve görüştük. benden sonra hiç kimseyle dikiş tutturamamış. benim ise ondan sonra başka ilişkilerim olduğunu öğrenince tadı kaçtı. kendisine karşı duygularımın sıfırlandığını görünce başta kabul etmek istemedi. eski defterleri açtı, yine tepki vermedim. en son açıkça tahrik edici bir şekilde "seni aldattığımı biliyorsun di mi?" diye sordu. bu bile içimde hiçbir duygu uyandırmayınca "ben böyle beklememiştim, bana karşı olan öfkenin dinmesi açıkça canımı sıktı." dedi. şu anda istemiyor olsam da bence çok güzel bir şekilde intikamımı almış oldum.

çok uzun yazdım farkındayım ancak benle benzer bir süreçten geçtiğinizi görünce bu olayı anlatmak istedim. bir zamanlar aldatılmanın acısıyla yanarken intikam almaya çalışmak yerine açıkça "davranmayarak" en doğru seçimi yapmışım. en iyi intikam sessizlikmiş. size de bunu demeye geldim. davranmayın. hiçbir şey yapmadan sessizce kaybolun onun hayatından. bırakın debelenip dursun.

29 ekim 2018 02:20

8. Ben 3.anonim, süslüm beni yanlış anlıyorsunuz, ben de duygusal şiddetin ve manipülasyonun gırla olduğu iğrenç bir 3 sene geçirdim eski sevgililerimden biriyle. Sizi anlayabiliyorum ama soruda tam açmadığınız için çok iyi anlayamamıştım ki ayrıca aldattığını anladım instagramdan kızı inceleyince dediğiniz için kesin bir şey yok diye düşündüm kusura bakmayın. Umarım yaralarınızı en kısa sürede sararsınız ve karşınıza çok iyi insanlar çıkar. Benim naçizane  vermek istesiğim tavsiye böyle şeylerle uğraşmak yerine hayatınızı ve mutluluğunuzu ilişkinizden önceki o güzel haline çevirmeye çalışmanızdı aslında. Çünkü karşı tarafa zarar vermek hiçbir zaman tamamen rahatlatmıyor. Kendinizi üzmemeniz, yeniden kendi mutluluğunuzu bulmanızı diliyorum her ne kadar siz bana çok sert konuşmuş olsanız da... iyi günler

29 ekim 2018 09:56

9. Son olarak sizi aşağılayacak bir cümle kurduğumu da düşünmüyorum kadın aşağılamak huyum değildir ama öyle hissettiyseniz tekrar kusura bakmayın.

29 ekim 2018 09:58

10. Süslüüüüüüüüüüm hayatınızı yaşayın. En iyi intikam bu. Gezin, eğlenin. Başarılı olun. Aynı şeyi ben de yaşadım, benim bu umursamazlığımı görünce o mu ilk beni aldattı diye arkadaşlarımı sorgulamıştı dıfovlhmgfl

29 ekim 2018 10:21