aldattığını sevgilisine itiraf edenlerin amacı ne?

bugün magazinde de çıktı, yıldız asyali arda kuralı zamanında aldatmış ve bunu telefon edip orda itiraf etmiş. burda bazen görüyoruz, kız aldatmış ve sevgilimin bunu bilmeye hakkı var deyip etraf ediyor. gerçekten bunu bilmek isteyecek mi bu insan? şahsen ben olsam aldattım diye vicdanım rahat etmeyecekse sessiz sedasız ayrılır ve karşımdaki adama travma yaşatmak istemezdim. bana da böyle yapilmasinı tercih ederim. o sıra çok sevdiğim bir adam karşıma gelip seni aldattım derse cok yıkıcı bir durum olur. peki bunu söyleyenler neden söylüyor? bunun altında yatan itiraf edilmeyen bir sebep olabilir mi? aklıma şu geliyor, aldatan nasil olsa unutulmuyor deyip hayatınızdaki insana kalıcı bir iz mi bırakmak istiyorsunuz? bana dürüstlük demeyin çünkü bu kadar dürüst bir insan zaten aldatma işine girisemez. aldatanlar son derece sinsi, yalan söylemesini de iyi beceren insanlar. dürüstlük yanlarından geçemez.

1. ben can yakmak ve iz birakmak icin soylendigini dusunuyorum. ayrildiktan veya iliski bittikten, uzak mesafeye dondukten sonra soylemenin anlami yok. durust ve dusunceli biri en azindan artik birbirimizle uyumlu olsugumuzu dusunmuyorum, eskisi gibu hissetmiyorum, baska insanlarla gorusmeliyiz filan der.

28 şubat 2022 17:16

2. Süslü evli olup da aldattıysa sonra boşanma gerçekleşecekse mal mülk paylaşımında fayda sağlayacaksa aldattığını itiraf etmesini anlarım mal paylaşıma hiçbir katkısı yoksa boşanılacaksa  eşe bile söylenmesini doğru bulmuyorum.

sevgiliyken hiç mantıklı bulmuyorum. aldatıp gidiyorsun bir de bunu itiraf ediyorsun ne mana? Seni artık sevmiyorum de geç, aldattım deyip travma yaratmaya ne gerek var. Gidiyorsun bari arkayı enkaza çevirme, aldatılan hiç kimse bir sonraki ilişkisini sağlıklı yaşayamıyor Paranoyak oluyor çünkü.

28 şubat 2022 17:22

3. Anın 3 yaptığın şeyin nasıl.bir sorumluluğunu aldın Peki eline ne geçti? Geride güvenini zedeledigjn bir insan bıraktın gittin. Hayatındaki insanı aldattığını yetmemiş bir de ona belki hiç unutamayacağı bir acı bıraktın. Bu mu sorumluluk almak? Aldatan sessiz sedasız ayrılsın gitsin ya. Aldattım diye gözüne baka baka söylemenin hiçbir anlamı yok.

28 şubat 2022 17:23

4. Kusura bakma sert yazmış gibi görünüyor. Yazdıklarına karşı soru yöneltmek istedim. Sence söylemek iyi mi oldu?

28 şubat 2022 17:32

5. ss ben bu soruyu sevgilimin kardeşine (benim de arkadaşım) direkt sordum ama bence sebebini kendine bile itiraf edemediği için bana uydurduğu bahane boşanmaya ikna edemezdim yoksa şeklindeydi. eşi zaten babası annesini aldattığı için baya travmalıymış bu konuda, arkadaşıma da ciddi anlamda sıkı yönetim uyguluyordu, iletişimde olduğu hiçbir kadın olmasına izin yoktu ve bütün hesapları maili vs kendi telefonunda kuruluymuş. Arkadaşım da kaptan yani yılın yarısında yurt dışında açık denizde çalışıyor, orada da gemiyle iş yapan başka bir şirket çalışanıyla aldatmış. Sonrasında da eşinde bulunan mail hesabı üzerinden mailleşmişler. Tam da tr'ye geri döndüğü sırada patlak verdi bunların hepsi. Benim resmen aklım almadı yani bir insan yakalanmak için niye bu kadar uğraşır. Bence de kesinlikle eşinin canını yakmak istedi, içinde bir yerlerde sosyopatlık olabileceğinden de şüpheleniyorum. Yani dediğiniz gibi bi bok yedin aldattın bari edebinle ayrıl da travma yaratma.

1 mart 2022 03:14