aliexpress sipariş durumu kapalı olması ne demek?

merhaba susluler az önce aliexpressten çanta sipariş ettim ama normalde öderken ziraatten sms gelmesi gerekirdi gelmedi ve ödemeyi almadı. siparislerim kısmında ise aldığım ürünü görüyorum fakat sipariş durumu:kapalı yazıyor. bu ne demek acaba? satıcıya da mesaj attim ama dönmedi, belki aranızdan bilen bir süslü vardır.

1. Yok izin vermistim hemde bi hafta önce alışveriş yaptım aliexpressten. Acaba o mağaza ile ilgili bir durum mu?

4 eylül 2017 17:06

2. sebebini bilmiyorum ama alışverişi iptal edip 2.kez almak zorunda kalmıştım bende de öyle olmuştu.ilk aldığının fiyatı kartınızdan çekildi aslında iptal ederseniz iadesi 2 hafta içinde falan oluyo bankanıza.yani benim çözüm yolum biraz uzun süreli

4 eylül 2017 17:22

3. Kontrol ediyorum sürekli bakiyem hala ayni bir eksilme yok. Bir hafta omce aldigimda hemen cekmisti. Ben iptal etme yerinide bulamadım yoksa iptal edecektim hemen. 😄

4 eylül 2017 17:42

4. ekran resmini atabilir misiniz bi,belki iptal etme yeri duruyodur yardımcı olmak isterim

4 eylül 2017 18:02

5. Teşekkürler süslüm (link: https://hizliresim.com/p/yukle Iste böyle görünüyor)

4 eylül 2017 18:19

6. Linki verememişim galiba 😄 (link: https://hizliresim.com/MvNmq6 Deneme bir ki)

4 eylül 2017 18:22

7. evet siparişi verememiş görünüyorsunuz acaba 2.kez almayı deneseniz mi :) bilemedim kusura bakmayın yardımcı olamadım sanırım

4 eylül 2017 19:01