alyanslar hemen çiziliyor mu kızlar?

selam kızlar yeni nişanlandık, 2 hafta oldu klasik bombeli altın alyans kullanıyorum ama şimdiden çizik çizik oldu bu normal mi ? 14 ayar bu arada.

1. evet maalesef. senede bir parlattırırsınız. rengi de matlaşıyor çünkü 1 senede.

23 eylül 2024 17:26

2. BENİMKİ DE 22 AYAR AMA ÇİZİLİYOR SS. YANİ SANIRIM ONA ÇARE YOK. YAKINDAN BAKINCA BELLİ OLUYOR AMA YOKSA BELİRSİZ.

23 eylül 2024 17:27

3. BU ARADA PARLATMA İŞLEMİ GRAM OLARAK AZALMASINA NEDEN OLUYOR SS. YANİ PARLATIRKEN YAPTIĞI İŞLEM YÜZÜNDEN OLUYOR BU ONU BİLEREK PARLATTIR. BEN O YÜZDEN PARLATMAMIŞTIM

23 eylül 2024 17:28

4. Teşekkürler kızlar

23 eylül 2024 17:33

5.  a2 22 ayar zaten daha çiğ altın, dolayısıyla yumuşak ve çok daha dayanıksız günlük takılacak alyansa uygun değil yani. Cilada da, günlük kullanımda da çok daha fazla zarar görecektir. Neden yatırımlık bilezik alır gibi günlük alyansı yüksek ayar aldınız ki? Böyle cilasına bile off tozu gidecek denecek bir şey değil çünkü alyans, takmak için, maneviyatı var. Satmalık takı gibi cilada değer kaybeder denilecek bir şey değil yani. Madenid e ona uygun olmalı haliyle.

ss 14 ayar altın çizilir ama hassas değildir, ciddi bir kaza olmadıkça çentik, ezik oluşmaz. arada cilalatırsın, bitti gitti.

bir de dümdüz yerine hafif kendinden dokulu bir model olsaydı hiç göstermezdi gündelik çizikleri, aklında bulunsun ileride değiştirmek falan gerekirse. bu üstü derin desenlileri demiyorum, onlar daha da fena temiz tutması falan oyy.

23 eylül 2024 19:02

6. Çok teşekkürler a4 aklımda bulunsun

23 eylül 2024 19:17

7. nasıl bir çizik? Eğer derin bir çizikse imalat hatası, hafif çiziklerse normal süslü.

23 eylül 2024 21:10