ankarada yaşayanlar lütfen bakar mısınız?

kızlar okulun yurdunda kalıyorum üç senedir ama bu sene ev ya da apart düşünüyorum tuvaletler ortak diye pandemi zamanı baya bi tırstım. çankaya da önerebiliceğiniz 1 kişilik apart var mı? ya da nereye bakayım ev için? çankaya tarafında olması lazım

1. süslü cebeci kampüsünde okuyorum ben, eğer bahsettiğin okul yurdu ankara üni cebeci kampüsündeki yurtsa karantina hastanesinde çalışan doktor ve hemşireler yerleştirilmiş diye biliyorum. ancak o çevrede apart yok sanırım ben çok araştırarak yurt bulmuştum. kiralar yüksek ve evler inanılmaz eski. yine de sen bilirsin tabii ama apart önerisi olan varsa bence de daha iyi olur.

25 temmuz 2020 16:10

2. Çankayada evler pahalı ogrenci halinle orayı düşünme bence. Tabi zenginsen orası başka.

25 temmuz 2020 16:30

3. Süslüm apart kültürü olmadığını biliyorum ama bi umut bilen vardır diye yazdım :(( bahçelievler kavaklıdere olabilir. Ucuz kirası olan evler dökülüyo of bulamıyorum valla güzel bi yer

25 temmuz 2020 16:33

4. Süslüm cebecideki yer 13.000-28.000 aradı dedi şok oldum kapadım telefonu djjdjdğ

25 temmuz 2020 16:34

5. kurtuluşta yurtta kalıyorum ben fiyatlar öyle maalesef :( ilk bir kaç ayı ailem karşılıyor kalan ayları kyk kredim biriktikçe veriyorum ben. geçen yıl 13.500'e kalıyordum üç kişilik odada bu yıl 16.000'e iki kişiliğe anlaştık... birileri sesimizi duyup eskişehirdeki apart kültürünü getirse de bütçelerimiz rahat etse keşke. evler de pek iç açıcı değil ve yurt parasına. içine yemek parası da girince iyice artacak fatura vs ama yine de sen bilirsin tabii herkesin kendine göre bütçesi var. bahçeli cebeci fakültelerden daha pahalı olmaz mı bir de ya :/

25 temmuz 2020 16:37

6. Evet süslüm keşke duysalar sesimizi djdjdj dediğiniz gibi olmuyo ya kira fatura yemek falan max 2000 tutar yani 13 bin çok geldi bana :(( o kadar bütçem yok

25 temmuz 2020 16:44

7. Okula yakınlık sebebiyle

25 temmuz 2020 16:45

8. süslüm 13 bin 10 aya böldüğün takdirde 1300 tl oluyor, 12'yede bölünüyor keza yemeğin içinde :)

25 temmuz 2020 16:46

9. Ama tek kişi kalıyorum benim dediğimde. İki ya da üç kişi kalıcaksam yurttan çıkmam zaten. Max 2000 dedim ama o da çok. Ben 600-700 kira+aidat gibi düşündüm ama yok tabii öyle bir yer

25 temmuz 2020 16:50

10. sahibinden.com'dan bakmıştım dediğin gibi, en uygun fiyatlı evler fare deliği gibi biraz yaşanası evler almış başını gidiyor. karar sende tabii süslüm.

25 temmuz 2020 16:52