1. Bir konuda fikir almak istiyorum süslüler. Ben dört gündür virüsün belirtilerini gösteriyorum. Tat ve koku kaybımın olduğunu anneme söylediğim de abarttığımı, her hastalandığımda böyle söylediğimi söyledi. Yani ben korona olduğumdan zaten emindim de kendisinin de kabullenmediğini düşünüyordum. Gerçek bir işkolik çünkü kendisi. Bugün sabah erkek kardeşim ateşlendi ve kendisi apar topar test yaptırdı. Ondan önce de kardeşim öksürmeye başladığında öyle ilgilendi ki gerçekten kırıldım. Akşam zaten o kadar saçma bir olay yaşadık ki. Dünden kalan iki tabaklık çorba vardı. Kardeşimle babamı fısır fısır çağırıp içmelerini söyledi. Ben de günlerdir şakayla karışık "ulan göz göre göre evlat ayrımı yapıyorsun" diyordum. E çorba da işin tuzu biberi oldu. Birden bağırıp kardeşimi durmadan kıskandığımı falan söyledi. Yani ben zaten o çorbadan kardeşim varken bana içirmeyeceğini biliyordum. Sana da bir tabak koyayım mı dediğinde ben zaten reddecektim. Ne bileyim çok kırıldım. Akşam yemeğine katılmayıp çekildim köşeme. O zamandan beri gelmedi odama. Az önce de kardeşim pozitif çıktı diye sağlık çalışanları geldi. Ben de tüm belirtileri gösterdiğimi söyledim. Ona rağmen hala gelmedi. Kardeşime "şunu yapayım sana, bunu ye" diyor. Hayatımda ilk defa bu kadar kırıldım. Bir yanım aptal gibi hastasın kafanda kuruyorsun diyor. Ben mi abartıyorum?
annem evlat mı kayırıyor, ben mi abartıyorum:((?
- cevaplar
10 aralık 2020 00:25