apple watch şarj süresi ve özellikleri?

kızlar apple watchlerin şarjı kaç gün gidiyor ya? almak istiyorum ama bikaç arkadaşım nerdeyse her gün şarj ettiklerini söyleyince vazgeçtim,öyle mi gerçekten? bir de şu an makul fiyatlarda alınması en mantıklı serisi hangisi sizce?6-7-8-se bi ton serisi var, farkları ne anlamadım.

1. Her gece şarja takıyorum, telefon gibi düşünün.

8 aralık 2022 12:43

2. aynen öyle süslüm SE modelini kullanıyorum ve her gün şarj etmem gerekiyor, diğer modellerde de durum aynı diye biliyorum.

8 aralık 2022 13:30

3. se kullanıyorum, evet öyle. benim için büyük hayal kırıklığı olmuştu ben zannediyorum ki 2-3 gün götürecek beni. o yüzden şarj durumunu bilseydim kesinlikle bu parayı verip almazdım ki ben öyle bütün özelliklerini aktif olarak da kullanmıyorum. eğer işlerimi saatten halledersem, antrenman girersem 1 gün anca idare ediyor ama hiç kullanmasam sadece gelen bildirimleri, mesajları, aramaları görmek için kolumda tutarsam 2 gün götürüyor. zamanında üzerine ekleyip iyi bir markadan normal kol saati almadığıma çok pişmanım.

8 aralık 2022 13:50

4. farklarını sormuşsunuz kapasite, ekran, kasa gibi teknik özellik farkları var, cellular gibi bağlantı özelliği farkları, boyut renk farkları var. apple'ın sitesinden 2-3 saati seçip karşılaştırma yaparak özelliklerini görebiliyorsunuz.

8 aralık 2022 13:53

5. 2 günde bir şarj ediyorum ben. üstelik şirket mailimin bildirimleri de açık saatte yani hiç durmuyor diyebilirim. akşam eve gelir gelmez kapatıyorum ama

8 aralık 2022 14:06

6. İyi de o zaman her gece şarja takılıyosa uyurken falan kolunuza takamıyorsunuz, uyku takibi de yapmıyor yani? çok saçmaymış ya

8 aralık 2022 15:15

7. ben iki günde bir şarj ediyorum bütün gece şarjda kalmasının hiçbir anlamı yok. 8 dk şarj edip 8 saatlik gece uykusunun takibini yapabiliyorsunuz. sabahları duşa girmeden şarja takıyorum hızlıca doluyor zaten. bütün gece şarjda bırakanların kafasını anlamadım. Benimki seri 7 bu arada

8 aralık 2022 18:11

8. ben de her gece takıyorum. o gün aktifsem ve erken kalktıysam geceye bitebiliyor bile.

8 aralık 2022 20:24

9. Sarjı yarım saatte doluyor zaten. Duştayken tak çıkınca dolmuş oluyor. Biraz abartmışlar.

9 aralık 2022 00:20

10. Se modelini kullanıyorum süslü. 19 saat kadar gidiyor şarjı. Ama eğer dışarı çıkacaksam    Ve şarjın yetmeyeceğini düşünüyorsam hazırlanırken yarım saat 45 dk falan takıyorum şarja. Geceleri şarja takıyorum diyemem çünkü uyku takibi yapsın istiyorum o yüzden eğer şarjın beni gece idare etmeyeceğini düşünüyorsam yatmadan önce şarja takıp o şekilde kullanıyorum. Bazı teknolojik ürünler insanların ihtiyacına göre işe yarıyor ya da yaramıyor diye bazen yerden yere vuruluyor ama benim işime çok yarayan bir eşya haline geldiği için kesinlikle iyi ki almışım diyorum. Telefonumdan uzaktayken (gizlinot: Saatle iletişimi kopmayacak uzaklıktaysa tabi) gelen aramaları cevaplıyorum, mesajları ve mailleri okuyor ve cevaplıyorum, yürürken telefonu cebimden çıkarmadan saatimden şarkı değiştiriyorum, Siri ile pek çok komutu yapabiliyorum ve bunların hepsini telefona ihtiyaç duymadan yapabiliyorum. Hey Siri diye seslendiğin zaman netten bilgileri bile veriyor sana. Mesela Atatürk'ün doğum tarihi nedir diye sorsam netten bulduğu bilgileri sesli olarak okuyor vs. Yani saat olayı tamamen senin kullanımına ve beklentine kalmış. Apple son lansmanında şarjı uzun giden modelini de tanıtmıştı sanırım. Model yükseldikçe şarjda da iyi yönde dokunuşlar oluyor.

Baya yazdım he Apple fanı değilim bu arada : d

9 aralık 2022 02:02