aranızda mid journey kullanan var mı, neden yeteri kadar ses getirmedi?

ben full account satın aldım mesela, her zaman resimle ilgilenen biri olarak hayal gücümün sınırlarını zorlayıp, sonrasında bunları reele dökmem hususunda bana bayağı yardımcı oldu. çizim hobime heyecanlı bir şekilde geri döndüm resmen.

1. (link: https://imgyukle.com/i/nujbxS burada) fallen angels give a rock concert under spotlights demişim mesela. onun dışında realistic, highly detailed gibi detaylar ve çalışmasını iztediğiniz stili de yazabiliyorsunuz, sanatçı stili bağlamında da. çıkan görsel gerçekten tatmin edici, hiç yoksa kitap ayracı olarak kullanılır...

24 ağustos 2022 21:44

2. Benim böyle bir şeyin varlığı canımı sıktı valla hiç yok gibi davranıyorum. 20 saat uğraşıp yaptığım bunlardan dandik dijital çizimler geçti gözümün önünden ilk haberim olduğunda... Full account kaç para bu arada?

24 ağustos 2022 22:26

3. Beğendiğimiz her şeyin çok ses getirmesini veya popüler olmasını beklemek biraz tuhaf değil mi ya ? Sen beğenmişsin almışsın, biz beğenmemişiz para dökmeye değer bulmamışız

Boyle oluyor bana bazen, bisey alıyorum sonra verdiğim paraya acıyınca yandaş arayasım geliyor.

Çocukken yapardım böyle ben seviyorsam herkes sevmeli kafasını.

24 ağustos 2022 22:37

4. Ses getirdi aslında ss ya. Ama sesi sadece ilgilenenler olarak biz duyduk gibi bir şey. Ben satın almadım ama discord özürlüsüyüm, nasıl yapılacağını anlamadığım gibi discord ortamında kayboluyorum. Sadece çıkan eserlere ağzım açık baktım. Biz burunun deliklerini tutturmaya çalışıyoruz yarım saat..

25 ağustos 2022 03:26

5. a3 yapay zekanın neredeyse dilediğin her tarzda, sanat akımında, felsefesinde senin yazdığın belkide soyut kavramları algılayarak gayet de sanatsal şeyler çıkarmasından bahsediyoruz. ha sanattır değildir orası tartışılır, ne de olsa yapay zeka.

Bir de sadece resim çizmeyle ilgilenenlerin ilgisini çekmesine de şaşırdım çünkü birileri rahatlıkla düğün davetiyesi arka planını bile tasarlayabilir burada gönlüne göre, bunun gibi şeyler, bu da bazı sektörleri etkileyecektir illa ki, şuanda olmasa bile ileride çünkü yapay zeka kullanıldıkça öğreniyor, hem de insandan çok daha hızlı bir şekilde tabii.

25 ağustos 2022 08:25

6. A2 ben 10 dolarlık üyelik aldım süslü. Aylık 200 resim sınırı var :(

25 ağustos 2022 08:28

7. Ve resim sanatının bildiğimiz anlamda bitişi bu. Artık tamamen dijital sanatlara geçiliyor büyük bir devrim aslında.

25 ağustos 2022 08:54

8. Ben de kendime wallpaper tasarladım. Çok tatlı bir olay bence. En sevdiğim yanı da midjourney sanattan gerçekten anlıyor. İstediğim her şey o kadar estetik bir şekilde generate ediliyor ki kendim de resim yapan biri olarak çok yakın zamanda bu olayı tamamen yapay zekanın üstleneceğine emin oldum

25 ağustos 2022 15:33

9. midjourney patlamadan önce disco diffusion kullanıyordum. sadece prompt yazmıyorsun, google collab daki kısmen kısıtlı bir uygulama olarak çalıştığından sürekli hata veriyor. sıfır kodlama bilgim olduğundan kodların ne yaptığını öğrenip içerik çıkarmam 1 günümü almıştı. sonra sorunları da algılayıp çözerek yapmaya başladım çok eğleniyordum. gpu sınırı olduğundan farklı hesaplar açıyordum falan dsfdsf

sonra bu disco diffuson eserlerimi paylaştım insanlar da beğendi. ardından midjourney patladı. çokkk daha kaliteli bir ai, çokk daha kaliteli sonuçlar ve hata yok! paylaştıklarımı beğenenlerin sayfaları ai art doldu. benimkiler de kalitesiz kaldı hasdhsd öyle bir serüven geçirdim bu ai art ile. midjourney bir türlü paraya kıyıp alamadım ama alacağım ben de.

tek aklıma takılan, bu işi nereye koymamız gerekir algılayamıyorum. sadece prompt yazdığımız için ne kadarı bizim, ne kadar bizim sanatımız mesela? böyle patlamadan kendi photoshop'ta yapmış gibi paylaşan birini tanıyorum :) artık çıktı tabi nasıl yaptığı. yani ilham olarak kullanmak, sanatı ilerletmek tamamen okey. ama sıfırdan bir şey yazıp eserlerim demek zor bence. kendi sanat eserlerini altlık olarak kullananları gördüm mesela, çok daha mantıklı geldi. ai ile collab yapmış gibi :)

neyse sorunuza geleyim, benim çevremde ve takip ettiğim mecralarda çok ses getirdi. ama bölümüm de alakalı olduğundan olabilir. tıp diş okuyan arkadaşlarım bilmez mesela, normal bence.

25 ağustos 2022 15:48

10. bu arada diğer sektörleri sormuşsunuz, mimarlık ve oyun endüstrisinde çook ses getirdi. herkes midjourney bağımlısı şu an ahshdsh

25 ağustos 2022 15:52