arbutin sivilce kusturur mu???

yaklaşık on kullanıyorum ancak daha çok bölgesel sürüyorum. tüm yüzüme 2-3 kez sürmüşümdür. ve yanağımda birkaç sicilce çıktı. açıkçası o bölgede deri altında kabarcık vardı yağ bezesi gibi onlar mı yüzeye çıktı. yoksa sivilce mi yaptı anlamadım. kullanıp benzer durumu yaşayanlar var mı?

1. ayy bugün arbutine başladım ve bu aralar artan sivilcelerime lekelerime iyi gelsin diye başlamıştım. böyle bir şey nolur olmasın. takipteyim..

6 ağustos 2022 11:37

2. Hangi markayı kullanıyorsun süslü

6 ağustos 2022 11:39

3. doa kozmetikten aldım ben ilk kez kullanıyorum. %2 oranlıkmış, deneme amaçlı aldım eğer memnun kalırsam ordinary'ye falan geçiş yapmayı düşüyorum. sizinki nedir ?

6 ağustos 2022 11:41

4. benim de yanağımda çıktı süslü, o bölgede hiç çıkmaz normalde. niacinamide ve arbutin serumu birlikte kullanıyorum arbutinin içinde de az da olsa niacinamide varmış, niacinamide kullanırken de ilk zamanlar sivilce çıkması normal diye duymuştum, denemeye devam edeceğim. doa kozmetik kullanıyorum bu arada

6 ağustos 2022 11:52

5. Ben de kullanıyorum ayrica niasinamid de kullanıyorum dun bende de sivilce çıktı ama arbutrinden ziyade digeri yapti gibi

6 ağustos 2022 11:52

6. Ben de niacinamide kullandım ama aşırı sivilce yapmıştı on gün kullanıp sattım sonra. Gerçi onun kusturma evresi olduğunu söylüyordu herkes ama cesaret edemedim. Ama bu sefer bir ay deneyeceğim umarım sonrasında kurutur.

6 ağustos 2022 11:55

7. Ben de rimu health kullanıyorum süslü

6 ağustos 2022 11:56

8. ben ordinary nia kullanıyorum normalde de süslüler. bir de içerğinde nia bulunan bir nenlendirici de kullanıyorum. cildim alışık aslında içeriklere ama benim kronik olarak bir sivilce problemim var ne kullanırsam kullanayım geçmiyor nedense. ben de doa arbutin denemek istedim bir de. eğer daha da sivilcelerimde artış olmazsa söylerim doa deneyin siz de 💖

6 ağustos 2022 12:18

9. hayır arbutin sivilce kusturan bir içerik değil.

6 ağustos 2022 12:32

10. 35 yaşında ve 23 yıldır sivilcelerle mücadele eden bir kadın olarak, gelebildigim en iyi noktaya dermoskin facial cleansing foam + dermoskin aha/bha sayesinde ulaştım. Sivilce çıkmıyor değil, ama cildim kesinlikle daha sakin, daha nadiren sivilce çıkarıyor ve daha pürüzsüz. Tabii aha/bha için günes kremi şart. Dermoskin'in neredeyse tüm ürünlerini denemiş biri olarak, bu ikisinden başka hiçbir ürününden memnun kalmadığımı da ekleyeyim.

6 ağustos 2022 15:13