arkadaşımın küçük görür gibi konuşması?

bir konuşma sırasında giyim tarzını beğendiğimi söylemiştim. bana massimo dutti, vakkodan giyindiğini söyleyip onlar uygun gelmeyebilirse sana zara bershka da deneyebilirsin dedi. maddi durumum hepsini alabilecek durumda ama böyle küçük görüp konuşması sinirimi bozdu. maddi durumu benden biraz daha iyi durumda. bunun farkında olarak konuştuğuna eminim. birkaç benzeri durumda yaşandı daha önce. sizce iyi niyetli bi davranış mı?

1. sorunuza dümdüz ve normal bir şekilde cevap vermiş bence.

10 mart 2025 12:48

2. İnsanların para üzerinden birbirini küçük görmesi inanılmaz rezil geliyo ya

10 mart 2025 13:01

3. Tam tersi duyarsız gibi olmamak için böyle yapıyor da olabilir. Orta sınıfa vakko pahalı gelir. O da size çok pahalı marka önermek istememiş olabilir. Şimdi duygu özaslan gelip bana çantam louis vuitton ama bu modeli beğendiysen h&mde de var dese teşekkür eder ordan alırım.

10 mart 2025 13:04

4. Üslup sıkıntı. Biraz daha farklı ifade edebilirmiş.  Ne gerek var ki böyle bir muhabbete.

10 mart 2025 14:57

5. hiç iyi niyetli değil. en başta nereden aldığını sormamışsın buna rağmen söylemiş.

ikinci olarak senin de bütçen oralardan alışveriş yapmaya elveriyorsa bunu bilir ve buna rağmen sırf kendini daha üstün gördüğü için öyle söylemiş.

11 mart 2025 10:51