arkadaslarimin beni sevgilimden sogutmasi?
kizlar erkek arkadasimla tanisali daha 1 hafta oluyor. birbirimizi gordugumuz gibi sevgili olmaya karar verdik. aslinda soyle, bi festivalde onu bana bakarken gordum, ben de baktim dikkatimi cekti fakat ilk bas gay sanmistim. daha sonra kiz arkadasima actigimda konuyu cocuga cat diye “sen gay misin” diye sordu. cocuk da hayir, artik cok sıkıldım bundan ama gayet kadınlardan hoslaniyorum dedi. neyse iste, o festival bitti biz gorusmeye devam ettik. ikimiz de sadece “takilmaktan” sikilmistik. gercekten cok guzel anlasiyoruz hatta kendisi tam bir bebek. bakmaya kiyamiyorum bildiginiz erkek guzeli. ama soyle ki, hangi arkadasima gostersem, ben bu adamla iliskiye basladim desem, escinsele benziyor bu diyor. artik kimseye gostermek bile istemiyorum. bu laflari duymaktan sanki ondan soguyacakmisim korkusu hissetmeye basladim. henuz daha cok yeniyiz, kendisinin escinsel olmadigini biliyorum ki biseks olsa bile beni ilgilendirmez. ama arkadaslarim boyle dedikce rahatsız hissediyorum. cocugun tipi bu, dedigim gibi tam bir erkek guzeli ve asiri naif bir insan ama ne yapacagimi bilmiyorum. ondan sogumaktan korkuyorum. aslinda tam bir soru olmadi ama sizin de goruslerinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.