yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    3 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    arkadaslarimin beni sevgilimden sogutmasi?

    kizlar erkek arkadasimla tanisali daha 1 hafta oluyor. birbirimizi gordugumuz gibi sevgili olmaya karar verdik. aslinda soyle, bi festivalde onu bana bakarken gordum, ben de baktim dikkatimi cekti fakat ilk bas gay sanmistim. daha sonra kiz arkadasima actigimda konuyu cocuga cat diye “sen gay misin” diye sordu. cocuk da hayir, artik cok sıkıldım bundan ama gayet kadınlardan hoslaniyorum dedi. neyse iste, o festival bitti biz gorusmeye devam ettik. ikimiz de sadece “takilmaktan” sikilmistik. gercekten cok guzel anlasiyoruz hatta kendisi tam bir bebek. bakmaya kiyamiyorum bildiginiz erkek guzeli. ama soyle ki, hangi arkadasima gostersem, ben bu adamla iliskiye basladim desem, escinsele benziyor bu diyor. artik kimseye gostermek bile istemiyorum. bu laflari duymaktan sanki ondan soguyacakmisim korkusu hissetmeye basladim. henuz daha cok yeniyiz, kendisinin escinsel olmadigini biliyorum ki biseks olsa bile beni ilgilendirmez. ama arkadaslarim boyle dedikce rahatsız hissediyorum. cocugun tipi bu, dedigim gibi tam bir erkek guzeli ve asiri naif bir insan ama ne yapacagimi bilmiyorum. ondan sogumaktan korkuyorum. aslinda tam bir soru olmadi ama sizin de goruslerinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. 

    1. bence daha tam anlamıyla tanımadığınız biriyle birliktelik yaşadığınız için arkadaşlarınız sizin için endişeleniyor olabilir. sonuçta siz hoşlanmışsınız ama arkadaşlarınız için daha sokaktan geçen bir adam rolünde. alışmak lazım öncelikle. siz de arkadaşlarınızı uyarın rahatsız olduğunuzu söyleyip.

    30 temmuz 2018 05:42

    2. ne güzel işte erkek güzeliymiş. ben şahsen güzel erkekleri çok severim. hafif feminen güzellik çok çekici gelir. arkadaşlarınızı takmasanız olmaz mı?

    30 temmuz 2018 07:53

    3. Yürüyün gitsin demeye geldim. Anlaştığınızı düşünüyorsanız arkadaşlarınıza kulak tıkayın derim. Sizin sevgiliniz olucak sonuçta onların değil. Arkadaşlarınızada muhabbetten rahatsız olduğunuzu açıkça söyleyin

    30 temmuz 2018 10:19