artık aşık olmak istiyorum 20 yaşındayım hiç aşık olmadım ühühüh?

1. Görüyorum ve arttırıyorum 26 yaşındayım ve hiç aşık olmadım. Sevgilim dahi olmadı.

15 temmuz 2019 18:43

2. Asıl sen yaşıyorsun bu hayatı...

15 temmuz 2019 18:44

3. Anonim 2 = ben.

Tabi biraz beklentilerinize göre de değişir. Aşk veya bir sevgili benim hayatımda öncelik sıralaması yaptığımda çok çok gerilerde. O yüzden ne eksikliğini hissediyorum ne de özlem çekiyorum.

15 temmuz 2019 18:45

4. Çok gerçekçi bir uhuhuhu olmuş.

15 temmuz 2019 18:56

5. anonim 4 nasıl yapıyorsun gerçekten hep öyle insanlara imrenmişimdir tavsiye alabilir miyim

15 temmuz 2019 19:02

6. Aslında belli bir şey yapmıyorum. Karakter meselesi sanırım biraz. Mesela benim için en önemli şey ailemdir. O yüzden önceliğim hep onlar. Siz de değer verdiğiniz şeyleri düşünün, bu eğitim olabilir, kariyer anlamında kendinizi geliştirmek olabilir ve sadece onlara kanalize olun. Siz zihninizi onlara verdikçe aşkmış, sevgiliymiş zihninizde daha gerilere gider.

Bir de ben şu açıdan da bakıyorum. Aşık oluyorsun da dünya toZpembe olmuyor. Evet eminim güzel de bir histir ama aynı zamanda çok sancılı bir süreç. Soru cevap aparatındaki ilişki sorularına baksanıza :) millet derbeder olmuş. Ben de her ne kadar güzel yönleri olsa da bana yaşatacağı üzüntülere değmez diyerek hiç bulaşmıyorum. Kafam rahat en azından. Tabi bu benim düşüncem, herkesin ilişkilere olan yaklaşımı farklıdır.

15 temmuz 2019 19:11

7. 25 yasindayim bende olmadim uhuhuhu??

Zamani gelince olunur niye bu kadar takiyorsunuz anlamiyorum. Bak bize asla umrumuzda degil

15 temmuz 2019 21:21

8. 22 yaşındayım ben de hiç olmadım hatta hoşlandıklarımla da hiç yürümedi önümüzdeki maçlara bakıyoruz :D

15 temmuz 2019 21:44