asics mi skechers mı cevaplara ikisini de yazıcam?

ama yorum yapmak isteyenlerin başımın üstünde yeri var. hangisi daha iyi olur yürüyüş için?

1. asics

28 eylül 2023 17:12

2. skechers

28 eylül 2023 17:12

3. ASİCS

28 eylül 2023 17:17

4. skechers sahibiyim. her ne kadar daha rahat olsalar da su geçirmezlik konusunda sıkıntılı. asics fiyat olarak daha yüksek ama sürekli yürüyüş yapan dayım skechers'tan daha iyi olduğunu söylüyor. ben skechers kullandığım için genel olarak dışarıdayken su geçirmesinden rahatsız olduğum için altını çizmek istedim, asics'in su geçirmezliği konusunda bilgim yok.

28 eylül 2023 17:27

5. benim de skechers oldu genellikle ayakkabılarım a2. asics hiç kullanmadığım için çok aradayım... gel-kayano modeli öneriliyor

28 eylül 2023 17:41

6. gel-kayano yürüyüş e fazla süslü. profesyonel koşucu değilsen gerek yok. gel-content 8 işini görür. hatta bıyner de eski sezon modelleri de bulusun fiyat olarak daha iyiye gelir.

28 eylül 2023 17:44

7. aa (yazar: shineshine) çok teşekkür ederim bu yorumun için. gel-kayano içe basanlar için üretilmiş galiba. ben de emin değilim ama sanki içe basıyorum diye denemek istemiştim lakin ciddi pahalı... dediğine bakacağım o zaman.

bi de gel-1090v2 hakkında bilgin var mı?

28 eylül 2023 17:47

8. asics diyenler model de yazsa o kadar güzel olur ki...

28 eylül 2023 20:00

9. süslü gel-1090v2 yi denemedim, ama Gel-pulse14 denedim. o da rahat ve darbe emen bi yapıdaydı. ben yol koşusu yaptığım için darbe emme ye daha çok önem verdim açıkçası. yürüyüş için sanırım ayağın rahatlığı daha ön plandadır. benim tavsiyem her halükarda deneyerek almandan yana süslücüm. ayakkabı çok kişisel bir ürün. yürüyüşlerinde keyif alman ve konforun devamlılık açısından çok önemli bence. o yüzden internetten alacaksan bile bir mağazada deneme yapman daha iyi olur bence

29 eylül 2023 12:33

10. Süslü bir süredir giydiğin ayakkabının tabanını incele. Aşınma topuk iç kısmında varsa içe basıyorsun demek. Ama seni rahatsız etmiyorsa illa çözmen gereken bir şey değil bu.

29 eylül 2023 17:38