asude ismi nasıl sizce susluler ?

biraz nostaljik bir isim istiyordum ama demode olmasın . asude ismi demode mi

1. Yuva yıkan metres adı

24 ağustos 2023 13:26

2. demode

24 ağustos 2023 13:28

3. Mekan ismi olarak harika bkz asude çay ve pasta salonu :) hatırla sevgili izleyenler beğeniverin kızçeler sayımız belli olsun :d

24 ağustos 2023 13:31

4. asel mira yada lina ecrin gibi tuhaf isimlerden güzel. ben aslında asu ismini severim ama anlamından dolayı koymaktan çekinirim. asude de asunun tam tersi iyi anlamlı yani. asude konulup asu diye de çağırılabilir ben sevdim

24 ağustos 2023 13:40

5. Asude

Asuman

Asu

Bu isimleri çok beğeniyorum. Yeni nesil isimler yerine Eski nesil isimleri daha çok beğeniyorum açıkçası. Fonetiği daha iyi geliyor, daha anlamlı oluyor bana göre.

24 ağustos 2023 13:51

6. berbat ya sakın koymayın

24 ağustos 2023 14:08

7. güzel bence.

24 ağustos 2023 14:13

8. Ay benim kuzenimin ismi, çok tatlı bir isim severim. Kendisi de çok tatlı bir kız. Bu zamana kadar 3 tane asude tanıdım hepsi çok güzeldi. Asu diye kısaltılması da bonus 😁

24 ağustos 2023 14:38

9. ben sahsen bu ismi nasil okuyacagimi bile bilmiyorum aasude mi mesela yoksa aasuude mi? eminim benim gibi cahiller coktur disarida ve kizin ismini surekli yanlis telaffuz edecekler bence guzel bir isim de degil asuman bile daha iyi

24 ağustos 2023 14:42

10. bence güzel. asude diyince gözümde müzikle ya da resimle uğraşan kibar eli kolu incecik parizyen bir kız canlanıyor. tanıdığım ilk asude böyle bir kızdı. çocukken ona özenirdim keşke benim de adım asude olsaydı diye düşünürsüm asdfgg ama o zamanlar sude ismi yoktu varsa da yaygın değildi. o yüzden şimdi sude diyip geçerler mi bilemedim ama bence çok hoş bi isi. ayrıca burda her isme eskort ismi yazılıyor abdulrezzak yazsan ona da eskort ismi yazarlar onlara takılmayın. millet ne çok eskort tanıyormuş meğer.

24 ağustos 2023 14:52