at gibi giden it gibi döner mi?

aşırı öfke doluyum. sinirden ağlamamak için zor duruyorum. hiç bi şey olmamış gibi gününü gün etmesi, kolayca kapatıp bitirmesi beni deli ediyor. kötü ama ölmesini istiyorum acı çekmesini istiyorum. haksızlık bu benim gecelerim zehir olurken onun mutluluk pozlarına katlanamıyorum. çok moralim bozuk ya nasıl toparlanacağım bilmiyorum.

1. kendini toparlayacaksin sen de hayatini yasicaksin her yerden engelle yuzunu seytan gorsun. eglen gez toz kafana takma geri gelse de surundur gelmezse sen zaten vaktini onun icin harcamamis hayatina devam etmis olucaksin. erkekler icin değmez suslucum kendine geeel

22 mart 2021 02:13

2. bu arada ben de terk edilmistim o bana yol vermisti yani sacma sapan kari kizla ickili storyler atti sonra kopek gibi geri dondu agzina sictim geri yolladim suslu darisi sebin başına

22 mart 2021 02:22

3. Döner mi bilemiyorum ilişkinizin dinamiğini vs ama erkeklerin olayı bu zaten. Ayrılıktan sonra ilk 1 ay gününü gün ederler sonra da yavaştan vitesi r'ye almaya başlarlar. Eğer davanızda haklıysanız tekrar dönmek istediğinde asla taviz vermeyin

22 mart 2021 03:07

4. Valla süslüm 2 yıl sonra dönen de oldu, 8 sene sonra dönen, 5 yıldır hiç dönmeyen ve döneceğine zerre inancım olmayan da. Zamanla toparlanacaksın elbet bu 2 sonra döndü dediğim adama çok aşıktım ben bana yazsın bunları bunları diyeceğim diye kuruyordum, bir yazdı farkettim ki içimde ona zerre bir şey kalmamış. Üstünkörü cevap verip kapattım o defteri. Konuşma zahmetine girmeme değmezmiş artık. Dilerim Allah karşına güzel insanlar çıkarsın

22 mart 2021 03:07

5. bir buçuk yıl boyunca bana yapmadığı eziyeti bırakmayan adam, iki sene sonra aylarca kapımın önünde arabasında yattı. çöp gibi davrandım. görmemezlikten geldim. defalarca farklı farklı numaralardan aradı açmadım. bir tek kelime bile etmedim. nefesimi bile tüketmedim. böyle adamlar anca böyle tavrı hakediyor çünkü. sizin de o günleri görmenizi diliyorum. biliyorum çok zor yutkunmak ama bir an önce toparlanmayı ve bunun içinden en az hasarla çıkmayı hedefleyin. inanın insanın göğsünde olan o ağırlık gidiyor, hiç geçmeyecek sanmıştım. şimdi aklıma bile gelmiyor. geçeceğini hatırlatın kendinize. şu an inanması ne kadar güç bile olsa hepsi geçecek çünkü. şimdi başka biriyle evlilik yolundayım. şükrediyorum o acıları yaşamasaydım şu an hayatımda olan bu güzel adama kavuşamayacaktım. bazı acılar daha güzellerine kapı açıyor. iyileşeceksiniz merak etmeyin, yeniden daha derin nefes alabileceksiniz. her şey çok güzel olacak.

22 mart 2021 03:55

6. Beklenti kadar insanin agzina eden bir sey yok. Oda mutsuz olsun , it gibi donsun vs diye kendinisi yerken beklenti yaratiyorsuniz olmayinca hircinlasiyorsunuz. Insanin canini yakiyor ama o yapiyorsa sizde yapabilirsiniz bilincinde olun beklentiyi sifira indirin. Ayrica hayir herkes at gibi gidip it gibi donmuyor. Benim ki kapilari carpa carpa gitti yillar once hic donmedi donmeyecek.ilk yillar ayni sizin gibiydim ama ne oldu. Bir suru psikolojik sorun haplar.Bir cok giden memnun ki yerinden...

22 mart 2021 08:06

7. bu soru da sürekli açılıyor :)

(link: https://www.suslusozluk.com/soru/at-gibi-giden-it-gibi-d%C3%B6ner-mi-241061 1)

(link: https://www.suslusozluk.com/soru/at-gibi-giden-it-gibi-d%C3%B6ner-mi 2)

22 mart 2021 11:07

8. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, daha önceleri de böyle oldu hepsinde geri geldi. Bu sefer sanki başka bi hale bürünmüş ama madem böyle bende de kapılar kapandı. Hayırlısı olsun

22 mart 2021 11:09

9. Ya ben çok moralsiz bi halde açtım soruyu:( arkadaşlarıma anlatmak istemiyorum. burda sakinleşmek istedim sanırım

22 mart 2021 11:11

10. hahaha perperişan dönüyorlar hem de. ama sizin enejinizi onun üstünden çekmeniz lazım. düşünmemek, bakmamak, görmemek gerek. hayatınızı yaşayıp keyfiniz yerinde olduğunuz zaman gelecek.

22 mart 2021 14:52