atamada önü açık öğretmenlik branşları hangileri?

kızlar benim hiç bilgim yok bilen de kimse yok çevremde o yüzden sormak istedim aydınlatır mısınız acaba?

1. ay süslü gece gece bi an öğretmenlik aşkım tutuştu ya sevdiğim bi öğretmenim aklıma gelince haklısın

8 mart 2021 00:47

2. bu arada okuyan öğretmenler olursa diye yazıyım iyi ki varsınız umarım daha iyi yerlere gelirsiniz

8 mart 2021 00:48

3. Teşekkürler süslü. İngilizce öğretmenliği ve özel eğitim olabilir. Bir de müzik öğretmenliği ama o biraz yetenekle alakalı tabii

8 mart 2021 00:51

4. İngilizce iyidir

8 mart 2021 00:57

5. en kolay tabii ki sınıf öğretmenleri, sınava girenlerin yarısı atanır. kpss çalışırsanız köylere falan da düşmezsiniz. ilkokul matematik, pdr de kolay diye biliyorum. puanları, atama sayılarını oranlarını araştırın derim. ama bazı öğretmenlik bölümlerinde de neredeyse hiç atama yapılmıyor. genellemek çok yanlış olur o yüzden. çocukları seviyorsanız ve garanti bir mesleğiniz olsun istiyorsanız bence daha mantıklı bir seçenek yok günümüz türkiyesinde.

8 mart 2021 01:17

6. Bence de öğretmenlik okumak artık mantıklı değil ben aptallık ettim okudum sen yapma süslü. Ama aralarında ataması en çok olanlar sınıf ve ingilizce. Anasınıfı da son yıllarda baya yükselişte ama pek bilgim yok. Bunların özelde iş bulması da diğer branşlara göre daha kolay.

8 mart 2021 01:18

7. Pdr asla değil. Eğitim fakültesinin en başarılı öğrencileri var kurtlar sofrası süslü atanmak için pdr okunmaz ama harika bir bölüm o ayrı 💜

Özel eğitim olabilir 22 bin açıkları var çünkü.

8 mart 2021 01:47

8. Pdr değil asla. Bin üzeri alım olabilir ama o sıralamaya girmek için çok yüksek puan almak lazım. Sınıf öğretmenliği iyi ama bir köy okuluna da atanmaya hazırlıklı olun.

Ben okul öncesi öğretmeniyim. Bundan önce ortalama 1500 atama olurken şimdi 800 küsür kontenjan vermişler. Ne olacağı belli olmuyor yani.

Yine de kolay kolay kontenjanın düşmeyeceği bölüm İngilizce bence. İlköğretim matematik de iyi. Özel eğitim de.

8 mart 2021 08:13

9. İngilizce... Yıllardır puanları 70 civarı. İleride ne olur tabi bilinmez. Tüm branşlar şans işi. Piyango gibi. Eğitim sistemi değişir, ders saatleri değişir, atamalar sonucu ihtiyaçlar azalabilir.

Bir ara Din kültürüne ek seçmeli dersler gelmişti. Fırlamıştı atamaları, 60 küsür puanlarla gidenler olmuştu. Şimdi o ihtiyaçlar kapanınca yine 80-85 bandına çıktı.

8 mart 2021 08:32

10. İngilizce öğretmenliği okudum, pişman değilim. Dil bildiğim için farklı işler de bulabiliyorum

8 mart 2021 10:07