atatürk'ün latife hanımla vals yaparken çekilen fotografın önünde fotografı olan gelin damat fotografı?

bu nasıl soru yahu dediniz muhtemelen süslüler ama telefonumdaki fotografların hepsi silindi. nişanlımla evlenirken yapmak istedigimiz şey tam olarak bu oldugu için saklıyordum fotografı örnek kalsın diye. fotografın linki ya da kendisi sizde varsa buraya bırakır mısınız biz bulamadık hala internette

1. Soru sahibi fotoyu sormamış. Onun önünde foto çekilen çifti sormuş

29 aralık 2018 01:16

2. 1. Anonim internete latife hanımın ismini yazdıgımızda dans ederken çıkan bir fotografları var ondan bahsediyorum ama benim sordugum 2. Anonimin dedigiydi zaten

29 aralık 2018 01:24

3. Biraz tuhaf olacak ama merakımdan soruyorum eğer internete yazdığınızda çıkıyorsa ve siz de bunu biliyorsanız neden en basit yoldan siz arayıp bulmuyorsunuz? Ben bir şeyleri yanlış anladıysam ve atladıysam sorum için şimdiden özür dilerim.

29 aralık 2018 01:39

4. Bulamamış ki soruyor yoksa niye gelsin sorsun?

29 aralık 2018 01:44

5. Süslüler şuan detaylı baktım manevi kızı Nebile hanımın dügününden bir fotografmış. Şimdi

4. Anonim bahsettigim bu resim oldukça büyük önünde de bir gelin ve damat benzer bir poz verip resim çekilmişler

5. Anonim estağfirullah ne özrü. vals resmi çıkıyor fakat benim bahsettigim resmin önünde poz veren çiftti umarım açıklayabilmişimdir. Teşekkürler yine de

29 aralık 2018 02:00

6. (link: https://goo.gl/images/p2EkcE Bu mu acaba? )

29 aralık 2018 02:01

7. Helal son anon

29 aralık 2018 02:02

8. 8. Anonim çok çok çok teşekkür ederim size iyi ki varsınız gerçekten bulamamıştım çünkü.. Tekrardan çok teşekkürler:)

29 aralık 2018 02:04

9. Rica ederim, internette şansa buldum ben de. Umarım işinize yarar.

29 aralık 2018 02:08

10. Hem de nasıl yarar süslüm bir bilseniz:) sağolun var olun tekrardan